Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kezdek beleőrül...

Mit tegyek, ha kezdek beleőrülni a vizsgastresszbe?

Figyelt kérdés

2 hét múlva vizsgázok pont, de már kezdek megőrülni... Se éjjelem, se nappalom, mindig tanulok, tanulok, segédanyagokat szedek le, középszinten vizsgázok, de már egyetemi vázlatokat tanulok... Nem csak magolok, értek mindent, mégis úgy érzem, hogy ott 1 szó nem fog tudni kijönni a számon. Pedig nem félek úgy az emberektől, nem félek a vizsgaelnöktől, mégis kész vagyok...

Ez így marad vagy van valami tipp? :S

L19

2011. ápr. 26. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogd fel úgy az egészet hogy te minden tőled telhetőt megtettél a többi már nem rajtad múlik.Nem az életed múlik rajta ez csak 1 vizsga.Nem buktatni jönnek le a vizsgaelnökök hanem azért hogy felmérjék mit tudsz és ha tanultál tudod így semmi baj nem lehet.

Lazíts 1 kicsit ne mindíg tanulj mert kell az agyadnak a szünet is.Menj ki sétálni kicsit legyél a haverokkal és minden rendben lesz.

Sok sikert!!!:)

2011. ápr. 26. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyere el hozzám egy szakszerű relaxáló, stresszoldó masszázsra, jobban fogod érezni magad. :-)
2011. ápr. 26. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
pfff.....remélem egyetemre nem jelentkeztél
2011. ápr. 26. 17:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Dehogynem.
2011. ápr. 26. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Csakhogy egyetem mellett kell dolgoznom, és szívesen dolgoznék a szakmámban, az pedig akkor lehetséges a kilátások szerint, ha a lehető legjobban sikerül a vizsgám. Ezért rettegek ennyire. Érettségi előtt negyed ennyi stressz nem volt bennem. Tudom, hogy NEM SZABAD négyest kapnom, de kritikus pillanataimban úgy érzem, kettesre sem tudom.
2011. ápr. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!