Kezdek ebbe beleőrülni. Viszketek, de nem mindig. Az orvos szerint nincs semmi bajom. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Néha már élni sincs kedvem. Tönkretesz ez az egész.
Viszketest sok minden kivalthat, de a TE soraidbol nem derul ki, hogy milyen ez a viszketes pl.
Lehet egy belso ok, de lehet egy eloskodo is stb.
Hogyan jelentkezik ez a viszketes?
áprilisban volt először gombám, azt kezelték
utána is sokat viszketett de ott már nem találtak gondot
de sok kúpot kaptam meg krémet is
Ha huvelygombarol van szo, akkor ulofurdo segiteni fog, cickafark-kamilla-csalan keverekbol keszitsd el es ezt vegezd el 1 hetig, tehat mindennap.
Ezekbol a gy.novenyekbol lehet belsoleg is fogyasztani, mivel vertisztito hatasuk van. A kamilla nyugtatolag hat, de lehet meg kakukkfu is hatasos a viszketesre.
Ha stresszes az eleted, akkor fogyassz nyugtatoteakevereket, mivel ez is segithet.
Nem lehet, hogy már csak "bemeséled" magadnak, hogy viszket, és azért? Ez tudom, hülyén hangzik, de velem is előfordult már. Többször volt már, hogy éreztem, hogy viszketek ott lent, és míg el nem jutottam az orvoshoz, minél jobban bemeséltem magamnak, hogy biztos valamit elkaptam, annál jobban viszketett.. de soha semmi bajom nem volt, aztán meg a viszketés is elmúlt.
Vagy másik példa: novemberben volt trombózisom, és elég rosszul voltam előtte. Azóta, akárhányszor már picit is rosszabbul vagyok, egyből arra gondolok, hogy biztos megint van valami, és addig idegesítem magam, míg rosszabbul nem leszek.
Sajnos ez egy rohadt körforgás, ami sosem ér véget, ha egyszer belekerültél :(
Egyébként a viszketés is függhet sok mindentől. Pl. hogy mi van rajtad. Én észrevettem, hogy ha olyan bugyi van rajtam, vagy farmert veszek fel, akkor pár óra múlva már van, hogy néha viszketek, mert nem "levegőzik" ott lent. Plusz ehhez jön, hogy járunk pisilni stb... és hiába töröljük ott meg magunkat (akár naponta 1-2x törlőkendővel, vagy pici vízzel), azért órák elteltével (főleg, amikor este ér haza az ember), már nem vagyunk olyan frissek.
De remélem, megoldódik hamar a problémád. Elhiszem, hogy nem lehet túl kellemes így élni, és teljesen felőrli az embert. Ráadásul mindenért nekünk kell könyörögni az orvosoknál is, mert ők tojnak az emberre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!