Kezdek ebbe beleőrülni. Viszketek, de nem mindig. Az orvos szerint nincs semmi bajom. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Néha már élni sincs kedvem. Tönkretesz ez az egész.
biztos, hogy nem mesélem be magamnak!Én lennék a legboldogabb ha az orvost nem látnám...
Azelőtt, hogy hüvelygombám lett, soha semmi női bajom nem volt
de tényleg semmi!!!
azóta meg állandóan bajaim vannak
most kaptam cérnagiliszta elleni gyógyszert, bár csak úgy felírta (nem volt széklet vizsgálat)
mert a fenekemnél is viszket
remélem ez segíteni fog
10 válaszolónak van igaza. Én is 4 éven keresztül kaptam el gombát, és sok baktériumot, folyamatosan viszkettem, de akkor még nem tudtam 14-15-16 évesen mitől viszketek.
Mostanra velem is előfordult hogy elkeztem viszketni egy picit, azonnal indultam a dokihoz, és semmi bajom nem volt...se baktáriumot, se fertőzést, se gombát nem találtak. Egyszerűen bekattan az ember az ilyen nyavalyáktól, és bemeséli magának hogy beteg.
+ bizonyos ruhadaraboktól, izzadástól, pisitől is elkezd viszketni ahogy a 10 válaszoló mondta. Én ilyenkor Pimafukorttal bekenem mert kicsípi a pisi nyáron hiába törlöm meg.
Bocsánat, az utolsó válaszát nem olvastam a kérdezőnek.
Azóta jobban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!