Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek beleőrülni. Ki volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek beleőrülni. Ki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátommal augusztusban lesz 2 éve, hogy egy pár vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Munkalehetőséget kínáltak neki Németországban, Münchentől 2 órára kocsival. Nem igazán tudom kezelni a helyzetet, nagyon hiányzik, naponta 2 sms-t kapok tőle, kétnaponta pedig 3 percet telefonálunk, mert sajnos internet még nincs...kb 1 hónap múlva lesz. Előreláthatóan június végén jön haza Magyarországra, de én addig begolyózom! Mit tegyek, hogy lehetne sűríteni a találkozásokat? Vagy hogy lehetne könnyíteni a helyzeten? Véget vetni nem akarunk a kapcsolatunknak...

18/L

2011. máj. 31. 15:00
 1/10 Smartguy86 ***** válasza:
És ezt amúgy megbeszélte veled, hogy szerinted jó ötlet-e elmennie? Mert jópofa, hogy téged meg itt hagy. Itt is van munka bőven, minek ez a nagy külföld mánia???
2011. máj. 31. 15:02
 2/10 A kérdező kommentje:
A pénz miatt ment ki, természetesen átbeszéltük az egészet. Sajnos a családi háttere nem biztosít számára megfelelő jövőt, és az iskolázottsága is csekély...érettségivel nem lehet jó munkát találni itthon, de "szerencsére" a kapcsolatainak hála, kimehetett Németországba, hogy elég pénzt szedjen össze egy új jövő érdekében...
2011. máj. 31. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem mehetsz vele?

Egyébként diplomával sem lehet itthon elhelyezkedni.

2011. máj. 31. 15:06
 4/10 napietus ***** válasza:
40%
majd ha kicsit összeszedi magát anyagilag, gyakrabban jöhet haza. addig is, foglald le magad! gondolom, van mivel...ő is azt szeretné, ha egy jókedvű, mosolygós barátnő várná haza, nem pedig egy kis nyafka, aki folyton azon siránkozik, miért van olyan messze. az én férjem nem anyagi, hanem szakmai oko miatt dolgozott 2X is külföldön, ráadásul Európán kívül. ki lehet bírni, csak az elején nehéz. nekem sokat segítettek a barátaim, a családom, kitöltötték a szabad időmet, így nem értem rá sajnálni magam, hogy "egyedül" maradtam egy időre.
2011. máj. 31. 15:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Én épp érettségi előtt állok, úgyhogy kimenni nem tudok egyenlőre...pláne, hogy németül egyáltalán nem tudok :S Majd érettségi után megtanulok 1-2 kifejezést, és talán kimegyek utána...de az is csak 1 nyárig fog tartani, nekem utána itthon szeptembertől újra iskola :(

Egyébként, a kérdés véletlenül került ide...

2011. máj. 31. 15:13
 6/10 napietus ***** válasza:
nahát akkor van mivel elfoglald magad :)
2011. máj. 31. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudsz nyelvet annyira, hogy kimenj vele? Nem akkor az alatt az egy hónap alatt tanulj amennyit csak bírsz az lefoglal és így együtt is elmehettek legközelebb. Érettségid már meg van? Azt azért meg kéne várni. Annyit meg ő is kibír, hogy addig maradjon.
2011. máj. 31. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, akkor még nem láttam a válaszod amikor írtam. Akkor még azt lehetne, hogy Ausztriába megy, te meg egy határ közeli városba, ha ez nem jöhet össze akkor esélyes, hogy nincs jövője a kapcsolatnak...
2011. máj. 31. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Fel a fejjel.. Nekem a párom jövőhéten megy ki, ugyancsak Münchentől nem messzire, és hosszabb megy ki... elsőnek egy hónapot, utána hármat húz le, aztán változó...

Én már most szoktatom magam. Kitaláltam, ha kimegy, akkor rendbe rakom neki a szobáját, azaz mindig kiakart festeni, így most megcsinálom a nyáron, a barátaimra nagyon számíthatok majd, már tervezik a programokat.. :)

Én se mehetek ki, max nyáron egy-egy hétre, úgy volt megyünk nyaralni, de az a számítás is át van húzva.

Annyiból könnyebb lesz, hogy minden este tudunk majd beszélni, mert internetje lesz, telefon túl drága lenne.

Nagyon nagyon nagyon nagy kitartást, és sok erőt kívánok Neked! Ha van kedved nyugodtan írj privátot! :)

14L (19F)

2011. máj. 31. 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. máj. 31. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!