A földönkívüliek megszállják a földet?
Mi lenne, ha visszatérnénk a kérdésre? Szegény kérdező mindent megpróbált, még ügyesen is manipulált, hogy visszaterelje a szót.
Én nem hiszek abban, hogy megszálltak volna (vagy megszállnának), minden UFÓ és idegen-észlelés kísértetiesen hasonlít a régi korok elbeszéléseiben a különös lényekkel való találkozásra, pl. szentek, de akár szellemek, angyalok stb. Mindig a kor "kulturális divata" határozta meg azt, amit lát az erre fogékony elme.
Ez nem zárja ki, hogy lehet, hogy valóban megszálltak már minket és egy ideje meglátogatnak, ellenőrzik, jól viselkedünk-e, aztán most gyűjtik az inváziós sereget, hogy végre kipucolják ezt a fajt innen akár a környezetvédelem nevében, akár nem), és valójában mindig is idegen lényeket láttak az emberek, csak máshogy interpretálták. Nem is lehet teljes bizonyossággal megmondani, mi az igazság. (Hiányoznak a bizonyítékok.) Speciel én nem hiszek abban, hogy meg lennénk szállva, mert mindaddig kételkedem, amíg megtehetem.
Végezetül egy kis OFF: igen, sokan elmentek egy szó vagy "zöldkéz" nélkül Butcher válasza mellett. Egyeseket mégis megfogott, annyira, hogy reagáltak is rá. Olyanokra is hatással volt, akik nem értenek egyet vele (vitára késztette őket). Mivel statisztikát nem lehet hozni arról, hány ember olvasta a választ, és ennek hatására hány gondolkodott el azon, talán le kéne kapcsolnia a villanyt a másik szobában, vagy kikapcsolhatná a tévét, ne ordítson a háttérben, innentől marad a remény, hogy azért csak volt valami pozitív hatása. Legalább egy emberre. (A többi meg nem érdekes. Hétmilliárdan élünk ezen a bolygón, nem érthet mindenki egyet.)
És mi volt a meghökkentő a válaszban? A stílusa. Ezt vártuk? Nem. Nem kell szó szerint meghökkenni, de ez nem zárja ki, hogy igen, meghökkentő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!