Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek jártak már itt...

Szerintetek jártak már itt földönkívüliek?

Figyelt kérdés

tudom,hogy egyértelmű bizonyíték nincs rá de ha abból indulunk ki,hogy a piramisokat még mai technológiával sem lehetne megépíteni akkor azt hogy építették meg több ezer évvel ezelőtt?

Vagy kik építették?

2010. febr. 26. 21:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%

Az én földrajztanárom egyértelműen kijelentette egy osztálytársnőm kérdésére, hogy ufók márpedig nem léteznek, mire én megkérdeztem tőle, hogy látta-e, hogy nincsenek. Erre már nem tudott válaszolni :)

Én nem hiszek ezekben az ufókban... Majd ha engem elvisznek, akkor elhiszem, de addig nemigen.

2010. febr. 26. 21:35
 2/19 anonim ***** válasza:
Én biztos vagyok benne.Rengeteg olyan építmény van a világon, amit a mai technikával is képtelenség megépíteni. Ezeket sokezer évvel ezelőtt építették.
2010. febr. 26. 21:56
 3/19 anonim ***** válasza:
A piramisokban az a poén, hogy bonyolultabbnak tűnnek, mint amilyenek. Emberek építették azt is meg a kínai nagy falat is. Egyébként te magad mondtad, hogy nincs (egyértelmű) bizonyíték. Akár járhattak is itt, de amíg nem bizonyítják, addig fogadjuk el, hogy még nem jártak.
2010. febr. 26. 21:57
 4/19 sulfur ***** válasza:

Nem túl valószínű, hogy jártak volna a Földön. az, hogy a Világeygetemben léteznek-e, persze más kérdés. Remélem igen.

Amúgy: kb 100 éve van rádió sugárzás a Földön. Ez azt jelenti, hogy ha legalább olyan fejlettségű idegeneket nézünk, mint mi, akkor 50 fényév távolságról tudtak volna jelezni. Sajnos, ilyen távolságon belűl nincs túl nagy valószínűsége, hogy lenne életre alkalmas bolygó. Megazután ne felejtsük el, hogy ha eljöttek volna, mennyi ideig tartott volna az út? Lenne értelme annyit utazni? Amennyiben nagyobb távolságot nézünk, mint 50 fényév, honnan tudnák, hogy ennek a sárga csillagnak (Nap) van egyáltalán egy életre alkalmas bolygója? Jó, persze, lehet h annyira fejlettek, hogy nagy távolságból is meg tudják állapítani. De akkor se felejtkezzünk meg az utazási időről. azt se felejtsük el, hogy két faj miért akar kapcsolatot a másikkal? Nyilván vannak kérdései, amire válaszokat akar kapni. Na, de mi van akkor, ha a kérdés felvetés és a válasz között eltelik több száz, esetleg ezer év? Van-e értelme?

2010. febr. 26. 22:12
 5/19 anonim ***** válasza:
Nos nyilván a több ezer éves épületeket nem korszerű technikával építették akkor,hanem több tízezer rabszolga segítségével.Ma ha nem tudunk olyan eszközöket építeni amivel lehetne valami nagyot alkotni,akkor nem tesszük.De sok ezer ember kétkezű munkája ennél sokkal többet ér,így könnyedén tudtak köveket emelgetni.Csak egy kis technika és többezer ember ereje.Én úgy gondolom,hogy ha nem is ufók,de idegenek vannak,mivel tényleg hatalmas nagy az univerzum.Én már nagyon várom,hogy jöjjön valami.Most vagyok 17 éves remélem mire 90 éves leszek ,találkozunk valakikkel:D Te jo ég a következő 70 évbe mennyi minden fog történni:DTÖkjo.Imádok élni
2010. febr. 26. 22:14
 6/19 anonim ***** válasza:

Azt már bebizonyították, hogy több i.e. -i monumentális építményt az akkori kor emberei képtelenek lettek volna felépíteni, hiába volt rengeteg munkás, rabszolga. Az akkori technikával és rendelkezésre álló anyagokkal pedig pláne.

Csak ezeket a dolgokat nem hangoztatják a nyilvánosság előtt.

2010. febr. 26. 22:20
 7/19 X. Maté ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy hol hallottad, hogy mai technikával nem tudnánk piramist építeni. Egyébként inkább abba gondoljatok bele, hogy az ókori görögöknél, rómaiaknál mennyire előtérbe volt helyezve a tudás. Az ókori Rómában padlófűtést használtak! (vízzel és egyértelmű, hogy nem volt elterjedve, de már akkor tudták, hogy mi a helyzet)

A középkorba, viszont mindenkire aki tudott valamit, boszorkánynak titulálták. És visszafejlődtek mindenféle szempontból. Most meg a 18. századtól rohamos léptekbe fejlődünk. Mikor lesz nálunk a visszafejlődés?

Én ezt találom furcsának. Egyébként volt ott annyi zsidó rabszolga, hogy nem volt gond, hogy megcsinálják azokat a kis piramisokat. Vannak a piramisnál furcsább építmények is.

2010. febr. 26. 22:41
 8/19 anonim ***** válasza:

NYUGI EMBERKÉK.

MI ITT VAGYUNK!

2010. febr. 26. 22:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Csak annyit az utazási időről, hogy honnan veszitek, hogy ők nem találtak fel egy sokkal újabb technológiát, amivel fényéveket tehetnek meg pár perc alatt
2010. febr. 26. 23:33
 10/19 anonim ***** válasza:

Volt szomszédunk UFÓkutató volt. Sokszor nyilatkozott ezekkel kapcsolatban.... A sztori vége annyi, hogy becsavarodott és jelenleg egy elmegyógyintézet boldog lakója.

Én nem hiszek az ufókban, legalábbis a zöld kis emberekben nem. Mármint biztos vannak, erre megvan az esély, de arra minimális az esély, hogy úgy nézzenek ki mint ahogy mi elképzeljük. Az összes ufó emberi alapra van tervezve (fej, két láb, két kar, test), csak az arányok mások. Ha lennének ufók akik máshonnan jönnek azok biztos, hogy nem így néznének ki, az evolúció nevezetű dolognak náluk is működnie kéne és 0,00000000000000000000000000000000000000000000000001% esély van arra, hogy azonos módon alakuljon ki máshol az élet.

2010. febr. 27. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!