Tudtátok, hogy már feltalálták a villanykörtét ami 100. 000 óráig képes világítani?
Figyelt kérdés
Csak nem adhatták ki,sőt az egykori 2500óráig égő villanykörtéket is lecserélték és csak 1000óráig égő körtéket gyártanak.
A nyomtatókba pedig egy szerkezet van,ami miatt bizonyos lapszám után elromlik a nyomtató.Egy városban pedig van egy körte,ami több mint 100 éve világít.
Erről és hasonlókról szól a Villanykörte összeesküvés c. film.
Érdekes nem?
2011. aug. 30. 11:45
51/53 anonim válasza:
1984-ben vett Hajdú automata mosógép is működik még ma is itt nálam, már a második generációt szolgál még a szüleim vették, most én nyúzom, szerelőt se látott szinte soha, nem is fogom lecserélni, ameddig bírja. Egy mai modern csoda jó ha 5 évet kibírna.
52/53 anonim válasza:
' Egy mai modern
csoda jó ha 5 évet kibírna.'
Ha azt is kiszamolnad, hogy mennyibe kerul a viz, villany a regivel es egy modern csodaval akkor rajonnel hogy megérné 5 évente ujat venni.
53/53 anonim válasza:
Áramból nem fogyaszt sokkal többet mint egy mai csodagép, vízből igen ,de a mosáshoz víz kell, nekem jók a tapasztalataim a Hajdúval. ráadásul ez a Hajdú olyat tud, amit a mai modern csodák közül is csak kevesen. Van melegvíz bemenet rajta, így nem fűtőszállal melegíti a vizet a mosáshoz, hanem képes kikeverni hideg-meleg vízből a megfelelő hőfokot csak akkor nyúl a fűtőszálhoz ha így nem sikerül. Mivel van napkollektorom a melegvízhez, így pusztán ezzel spórolok nagyon sokat a mosáson. A legnagyobb gondja az volt eddig ,hogy fűtőszálat kellett benne cserélni mikor elvízkövesedett életében talán 3x pár ezer ft-ért kicserélték mindig. Van egy Hajdú villanybojlerem is, 30 éves, egyetlen egyszer cseréltettem benne fűtőszálat, 5-6 évente meg vízkőtelenítem és simán működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!