Vallás vagy tudomány?
Figyelt kérdés
Miben hiszel? Istenben, vagy az evolúcióban?2011. aug. 23. 20:45
11/26 A kérdező kommentje:
szerintem a vallás csak egy kitalált hülyeség.
2011. aug. 25. 08:52
12/26 anonim válasza:
Én nem mondanám, hogy hülyeség. Inkább csak ráférne egy kiadós megreformálás, mert kezd elavult lenni. Ennek mondjuk kicsi az esélye, mert eléggé hagyomány alapú, ld. Biblia.
13/26 A kérdező kommentje:
Szerintem kizárják egymást. Vagy abban hiszel hogy isten teremtett meg mindent, vagy a tudományban, az evolúcióban. Olyan nincs hogy mondjuk ezt mondod: hmm, isten megteremtette a földet, aztán a majmokat, és lám itt vagyunk mi.. Tudom elég hülye példa, de szerintem kizárják egymást.
2011. aug. 25. 12:49
14/26 anonim válasza:
Szerinted. Szinte mindenki más szerint viszont igen. Biztosan nagyon jártas lehetsz mindenféle tudományban, beleértve a hittudományokat is, hogy ennyire biztos vagy benne hogy a te véleményed a helytálló.
15/26 A kérdező kommentje:
Egyértelműen én vagyok az okos, és mindenki hülye.
2011. aug. 25. 18:43
16/26 anonim válasza:
Micsoda shokkot kapsz ha elmondom hogy az univerzum létrejöttének elméletét, a nagy bummot, amit jelenleg annyira tartanak elfogadottnak mint az evolúciót, egy katolikus pap dolgozott ki, amit még akkoriban a Pápa is elismert miszerint így teremtette Isten a világot. Micsoda shokkot kaphat az agyad hogy ezt értelmezd :D
17/26 anonim válasza:
"Saját magadat cáfolod: a vallásod KIZÁRJA az evolúciót - ami pedig egy nyilvánvaló tudományos igazság."
A "nyilvánvaló" jelző erős túlzás. Nyilvánvaló akkor lenne, ha vissza tudnánk menni az időben, és ellenőrizni, hogy tényleg így történt.
Egy szóval sem utaltam rá, hogy az evolúciótant tudományosnak tartanám, ezért nem mondtam ellent magamnak.
18/26 anonim válasza:
Tudtommal a katolikus egyház elfogadja az evolúciót.
19/26 anonim válasza:
"Egyértelműen én vagyok az okos, és mindenki hülye."
Ha ezt komolyan gondold, az egy fél beutaló a sárga házba.
20/26 A kérdező kommentje:
Hú most tényleg le"shokkolt" az agyam:D
2011. aug. 26. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!