Lehet állandó stabil nyereményt elérni Rouletten?
Ismerőseim mesélték, hogy amikor szegények voltak iskola után meló keresés közben abból éltek, hogy Rouletteztek, mert abból lehet bevételhez jutni, létezik olyan stratégia amivel tartósan lehet bevételhet jutni. Azaz a befektetett pénz kis részéből még nyerni is lehet.
Kérdésem, lehetséges ez ? Mikre kell tenni ? Hogyan megy ez ?
"De most mit csináljak vele, ha ezen a netes valamin folyamatosan nyerek ezzel a módszerrel? Lehet, hogy most 10 év múlva egyszer buknék rajta 50 zsetont. És akkor mi lenne?"
akkor irány a legközelebbi kaszinó, ha nem bírod megérteni, hogy 10 év alatt megkeresel 49 zsetont ezzel a módszerrel, és 10 év múlva 50 zsetont buksz el. a szerencsejáték világának nagy szüksége van még egy looserre...
Ezen az egyszerű böngészős játékon valóban működik a stratégia. Nem próbáltam, de: ez nem valódi véletlen számokat ad, hanem úgy nevezett pseudo-random elv alapján adja számokat. Itt olvashatsz róla:
Igazi, a rulett esetén is előforduló véletlenszámok generálásához a kaszinók külön gépeket, hardvereket alkalmaznak. Ezekről itt olvashatsz:
Szóval az hogy ezen működik az nem jelent semmit. Az sem, amikor egy netes kaszinó demojában játszol. Amikor igazi pénzzel játszol csak akkor kapsz valóban igazi véletlen számokat és akkor becsődöl a stratégia.
na jó, most már elegem van ebből. az, hogy nem valódi véletlen számot generál egy script abból NEM következik, hogy működjön a stratégia. most te tényleg azt hiszed, hogy majd direkt olyan adatot generálnak,hogy nyerj? az, hogy nem tökéletes véletlen szám, nem azt jelenti, hogy nem 50%-ban jön ki fekete és vörös (eltekintve a 0-tól)...
Azért működik a hülye stratégiája, mert még nem játszott eleget, vagy azért mert nagyon szerencsés.
Tehát akkor nem igaz amit az ismerősöm mondott, hogy abból éltek egy ideig hogy Casinókba jártak és egy szisztéma alapján Rouletteztek. Még mindíg nem értem, hogy miért nem hagyják a Casinó tulajdonosok, hogy ilyen szisztéma szerint játszanak az emberek, hiszen teljesen legális.
Voltak már akik bele vágtak ebbe és ebből élnek ?
"Még mindíg nem értem, hogy miért nem hagyják a Casinó tulajdonosok, hogy ilyen szisztéma szerint játszanak az emberek"
egyszerűen stabilabb a bevétel, meg érted, valahol kell felső határt húzni, mert azt nem lehet hogy felrak valaki 20 millió forintot a feketére, bejön neki, és akkor perkálni kell hirtelen 40 millát...
Lehet állandó stabil nyereményt elérni Rouletten?
Hat persze, en is evekig eltem igy a lotton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!