Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehet állandó stabil nyeremény...

Lehet állandó stabil nyereményt elérni Rouletten?

Figyelt kérdés

Ismerőseim mesélték, hogy amikor szegények voltak iskola után meló keresés közben abból éltek, hogy Rouletteztek, mert abból lehet bevételhez jutni, létezik olyan stratégia amivel tartósan lehet bevételhet jutni. Azaz a befektetett pénz kis részéből még nyerni is lehet.

Kérdésem, lehetséges ez ? Mikre kell tenni ? Hogyan megy ez ?

2011. aug. 8. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:

"Statisztikailag ~1000 (1024) PÖRGETÉS során lesz 1 valószínűséggel ilyen sorozatod."

nem mert, ugyebár azt számoltam ki, hogy 10ből 10 pirosnak mekkora a valsége.

tehát 10 pörgetés után 10 piros-nak .001, akkor ezt a 10 pörgetést 1000x megjátszva lesz 1 olyan eset hogy mind a 10 piros. tehát ha 1000x megjátsszuk (1000 kör) ezt akkor az 10*1000 pörgetés

nade! ha nyerünk, tehát bejön egy fekete akkor nincs is szükség 10 pörgetésre, elég kevesebb is. az meg tökmind1 hogy honnan kezdjük újra a számolást, mert mondhatjuk azt hogy ha egyszer már bejött a fekete, akkor utána ezt a kört lejátszottnak tekintjük. megtehetnénk hogy még a maradék pörgetéseket megvárjuk és akkor nem teszünk fel tétet, de ez felesleges volna.

és egy körbe (ami 10, vagy 10nél kevesebb pörgetés) nyilvánvalóan 1 aranyat nyerünk mindig, kivéve amikor vesztünk 1000ret. és az esélye hogy a kört elveszítjük 1000 az 1hez, vagy hogy szokás mondani.

2011. aug. 10. 11:39
 32/70 anonim ***** válasza:
( jaj, közbe átálltam dollárról aranyra, talán mert épp minecraft videót néztem :D )
2011. aug. 10. 11:41
 33/70 anonim ***** válasza:

"Statisztikailag ~1000 (1024) PÖRGETÉS során lesz 1 valószínűséggel ilyen sorozatod."

Statisztikailag sosem lesz 1 valószínűséggel semmilyen sorozat, csak végtelen számú pörgetésnél. És még akkor sem biztos hogy bekövetkezik (igen, az 1 valószínűségű események nem mindig következnek be).

2011. aug. 10. 14:05
 34/70 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon nem akarja felfogni, hogy 10-ből egymás után mindig ugyan az a szín jöjjön fel nagyon kicsi... Ezért vannak maximalizálva a tétek, meg van minimum tét, hogy ne lehessen sokáig duplázni. 3-4x tudsz maximum duplázni.
2011. aug. 10. 15:13
 35/70 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok az eretnek. De akkor mondok egy stratégiát, ami milliomossá fog tenni. Várd meg amíg 5 szín egymás után jön és utána kezd a duplázós stratégiát. Így ahhoz, hogy elveszítsd a "kört", 15x kell kijönni egymás után egy színnek, aminek az esélye 0.00003 (több mint 30x kisebb, mint a 10-es szériának). Tuti módszer, nem? Szerinted ha ez működne, akkor nem csődöltek volna már rég be a kaszinók?!

Na, ehhez mit szólsz?

2011. aug. 10. 16:05
 36/70 anonim ***** válasza:
én több kaszinóban is voltam, egyikben sem tiltották a duplázós stratégiát.
2011. aug. 10. 16:31
 37/70 anonim ***** válasza:
Nem csődöltek volna be, mert mint említettem a tétek megszabása miatt max párszor tudsz duplázni és elég ritkán jön be 5x egymás után az a szín, nem mellesleg meg mindenki tudja, hogy bizonyos mértékig az összes kaszinóban csalnak.
2011. aug. 10. 17:10
 38/70 anonim ***** válasza:

[link]

Nesze játssz a duplázós módszerrel, de mivel itt 50 a max tét csak 1-es téttel kezd, és a nyersz mindig vedd ki. Ha ezzel folyamatosan bukni fogsz, akkor te vagy a béna :P

2011. aug. 10. 17:11
 39/70 anonim ***** válasza:
+Tegyél fel 35 számra tétet ugyanannyit egyre ne így biztos hogy szinte minden körben nyersz valamennyit...
2011. aug. 10. 20:38
 40/70 anonim ***** válasza:
vagy tehetsz akár 33 számra is mert ha egy szám nyer56szoros a nyeremény
2011. aug. 10. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!