Lehet állandó stabil nyereményt elérni Rouletten?
Ismerőseim mesélték, hogy amikor szegények voltak iskola után meló keresés közben abból éltek, hogy Rouletteztek, mert abból lehet bevételhez jutni, létezik olyan stratégia amivel tartósan lehet bevételhet jutni. Azaz a befektetett pénz kis részéből még nyerni is lehet.
Kérdésem, lehetséges ez ? Mikre kell tenni ? Hogyan megy ez ?
00:24
Igen, nagyon lassan nőne a zsetonjaid száma, de az volt a kérdés, hogy lehet e állandó stabil nyereményed, és a válasz így igen, lehet. + így veszíteni se tudsz.
67%os te nem ismered a problémaredukció fogalmát, igaz?
tök mind1 hogy 10 20 40-et nyomsz, vagy 1 2 4 8 16 32-t... csak az illúziót növeled meg azzal ha egyre kevesebbet kockáztatsz és egyre kevesebbet nyersz.
de akkor csináld meg 1 2 4 8 16-tal, 2000x, és csinálj ebből 10 kört, ha szereted magad kínozni. így is ugyanolyan eredmény fog kijönni, csak lassabban.
igen, ha 1el kezdenél és 100.000 lenne a max tét akkor egy évig folyamatosan nyernél, keveset, 1 dolcsit mindig, de nyernél folyamatosan... aztán egyszercsak elvesztenél mindent, mert számold ki: 1+2+4+8+16+32+64+...+16384+32768+65536 - ennyit vesztesz akkor ha a balszerencse beüt. ha hiszed ha nem, ez ugyanannyi pénz, mint amennyit átlagosan nyersz egy balszerencsés kör előtt. (persze ha nem hinni akarsz, hanem tudni akkor nézd meg a levezetésem)
Mint mondottam: bööööööfffffffff. Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni, ha működik gyakorlatban akkor most mit kell ezen variálni? Rohadt lassan lehet nyerni vele az biztos, ámbátor, az, hogy 10x egymás után bukjál szinte lehetetlen, elméletben lehetséges, de én ilyet még nem láttam.
Üdv
egy nagyon pici kerekítéssel:
legyen a kezdőtét 1.
1000 pörgetés alatt átlagosan 1x fogsz elbukni egy 10-es sorozatot, ami neked 1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 32 + 64 + 128 + 256 + 512 = 1023-be fog kerülni.
Ezalatt az 1000 pörgetés alatt, 1000-et nyersz.
Tehát -23-ban leszel a végén.
az 1 az egy egység. lehet akár k***** kicsi is ,akkor is a matek szerint veszíteni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!