Lehet állandó stabil nyereményt elérni Rouletten?
Ismerőseim mesélték, hogy amikor szegények voltak iskola után meló keresés közben abból éltek, hogy Rouletteztek, mert abból lehet bevételhez jutni, létezik olyan stratégia amivel tartósan lehet bevételhet jutni. Azaz a befektetett pénz kis részéből még nyerni is lehet.
Kérdésem, lehetséges ez ? Mikre kell tenni ? Hogyan megy ez ?
Egy időben kaszinózgattam kis pénzekkel, volt, hogy nyertem, máskor buktam a duplázós stratégiával.
A gépi rulettnél viszonylag alacsony maximális tétet tehetsz, ráadásul ki tudja, mi alapján lesz piros vagy fekete...
Sima asztalnál pedig általában nagyok a tétek. Még ha 500 Ft-tal is kezded, a 8. körhöz már 127 500 Ft-ra van szükséged, a 9.-hez pedig közel negyedmillióra, egész pontosan 247 500-ra. És semmi nem garantálja, hogy a
Bocsánat, lemaradt az utolsó mondat fele:
Ráadásul semmi nem garantálja, hogy a 8., 9. vagy akár 10. pörgetésre végre kijön az, amire tettél.
Értem a szisztémát, de azt mondta az ismerősöm, hogy szegények voltak és kevés pénzel (nem százezrekkel) nyertek folyamatosan és abból éltek, akkor csak hazudott ? Ami lehetséges.
Nem értem a Kaszinós dolgot, szóval oda jönnek és elküldenek ? Mert csak dupla nyereményekre teszek ? :O Akkor miért várják el hogy játszanak is ? Ez csalás, hát szinte az egyetlen reális nyerés 50%-osra tenni !
az ismerősöd vagy hazudott (túlzott), vagy szerencséjük volt. én is kipróbáltam a duplázós stratégiát a fallout new vegas c. játékban. 200 kupak volt a max tét, általában 5-tel indítottam, szal 5 10 20 40 80 160, így emelkedtek a tétek. Az elején úgy is tűnt hogy működik, de egy idő után elkerülhetetlen volt hogy bejöjjön a "balszerencse": ilyenkor buktam 5+10+20+40+80+160 kupakot, ha jól számolok. ez 315 kupak. utána kezdhettem elölről a gyűjtögetést, játékonként nyertem 5 kupakot...
ugyanilyen jó stratégia az is, ha rögtön felteszed a 315 kupakot, aztán vagy megduplázod, vagy elveszted. csak persze nagyobb az esélye annak hogy rögtön elveszted mindet, a duplázósnál meg jó eséllyel összeszedsz 100 kupakot, aztán ha akkor kiszállsz akkor jól jártál.
Szerintem érdemes lenne mindannyiótoknak elolvasni ezt:
Ha 50x kijött a piros, ugyanannyi esélye van, hogy mégegyszer piros jön ki, mint annak hogy fekete. Lehet, hogy a józan ész nem ezt mondja, de így van. A ruletten bármilyen stratégiát alkalmazol, bárhogy pakolod a téteket, mindig veszíteni fogsz. Ez egy bizonyított matematikai tétel, már úgy 200 éve ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!