Labirintusból kijutás? Igaz?
Labirintusból a legegyszerűbb kijutni, ha felmászol a fal tetejére :)
Ha nincs teteje, akkor gáz van :D
utolsó ha egy zárt körben megy körbe-körbe, akkor az nem labirintus, hanem börtön. És hogy került be, ha zárt?
De nem feltétlenül jut ki, ha pont egy olyan falat követ ami nem kapcsolódik a kijárathoz, akkor tényleg mehet körbekörbe.
Igen, igaz... amennyiben a labirintust eredeti értelmében vesszük és nem az útvesztő szinonimájaként.
Ugyanis eredetileg (angolban pl. mai napig) a labirintus az egy falból álló tekervényes utat jelenti, amiből valóban ki lehet jutni, ha egy fal mentén mész folyton, vagy mindig ugyanabba az irányba fordulsz.
Az útvesztővel már más a helyzet, mert ott vannak különálló falrészek, de ha befele is amellett a fal mellett mentél be, akkor persze kijutsz. :)
utolsó:
oké, de szerintem a klasszikus helyzet az, hogy az ember bemegy valahol a labirintusba, és akkor lehet követni a falat és kijön valahol. A példaképeden is visszavezet a bejárathoz ez esetben.
Az igaz, de én ezt a helyzetet úgy képzeltem el, hogy már eltévedt valaki és akkor gondol egyet: követem ezt a falat. :D
Amúgy inkább be se megyek. :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!