MI a köd halmazállapota?
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 15:14
21/27 anonim válasza:
ne haragudj de felbosszantott a sok értelmes hozzászólás,aztán még jöttek a diszperz rendszerek(persze igazad van csak a kérdésre a válasz légnemű, aztán elszakadt a cérna, mert amúgy ez állt.iskolai tananyag ezért aztán elég szomorú a kép.(és gondolom mindenki választópolgár)
22/27 anonim válasza:
semmi, csak nem szeretem mikor jogtalanul jogot formál valaki a pocskondiázásra, mindegy, legyen szép napod
a válasz pedig légnemű
23/27 anonim válasza:
Ha a legeslegelső (még a fizikaszakos előtti) válasz megírta az igazságot, (és le lett szavazva pár ember által) akkor miért lett belekeverve kolloidika, meg diszperz rendszer?
24/27 anonim válasza:
"a köd az köd és kész."
erre gondolsz, mert nem ez volt e kérdés
25/27 anonim válasza:
Te vagy a fizikaszakos egyetemista? az LEGELSŐ válasz nem az volt, hogy a "köd az köd", hanem, hogy "légnemű halmazállapot" írva: 03-12 16:28. én arra gondoltam, az összes többi bullshit
26/27 anonim válasza:
mert valakinek szájmenése van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!