1. A levegő szaga? 2,11 levegő súlya? 3. A levegő halmazállapota 24C-ón? 4. , A légkör rétegei és magassága:? 5. A Földünket körülvevő gázburok vastagsága km -be,6 Miért esik le a fáról az alma és a levél eltérő mozgással?
Figyelt kérdés
Sziasztok léci segítsetek !!!ja ezt ki h adtam bocsika de erre is válaszoljatok!7. , Varjú a vak varjú? -A választ indokoljátok! 8. Mi a fizibusz?2011. jan. 29. 17:19
1/5 anonim válasza:
1. Nincs
2. A levegő fajsúlya 1,24kg/m3
3. Gáz
4. Nézz utána, fejből nem tudom
5. Nézőpont kérdése, ca. 50km (100km-en már keringhet űrhajó, bár viszonylag gyorsan lassul)
6. Mert erősen eltérő a tömegük és a hozzátartozó formájuk, és mert van légellenállás.
2/5 anonim válasza:
Az 1. és 3. kérdést komolyan gondoltad? xD
3/5 anonim válasza:
4-5re a válasz:
Troposzféra kb 18 km-ig
Tropopauza
Sztratoszféra kb 50km-ig
Sztratopauza
Mezoszféra kb 85km-ig
Mezopauza
Termoszféra kb 500km-ig
Termopauza
Exoszféra kb 10 000km-ig
4/5 A kérdező kommentje:
és melyik az 5 és melyik a 4-é ? de amúgy köszike mindenkinek:P
2011. jan. 29. 18:39
5/5 anonim válasza:
teee..arra nem gondolsz, h mások is vannak a természetversenyben?..az azért van h TE csináld meg, nem pedig össze vissza kérdezgetni..
am köszi, így én is be tom írniiii!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!