Az elméletem szerint talán fénysebességel is tudnánk menni?
Elméletem szerint,ha lehagyod a fényedet,akkor lehagyod...
Ha lehagyod a hangodat,akkor mi történik?semmi különös, van 1 hangrobbanás és kész. Régen azt hitték,hogy nem lehet a hangnál gyorsabban menni..eléggé érdekes lenne ;)
Fénysebességnél gyorsabban már sikerült a tudósoknak előállítani, csak mivel a fizika azt mondja h nem lehet, ezért nem fogadják el.pl ott van az energiamegmaradás törvénye...igencsak, csak akkor a villámok hogyan keletkeznek?Az is 1 nagy b*romság...
Ha gyorsabban utazol a fénynél,és kilősz 1 pisztolygolyót, akkor az a sebességed + a pisztolygolyó sebessége lesz.persze,ez csak az űrben történhetne meg sztem. Előbb utóbb el fogjuk érni,hogy fénysebességgel utazzunk.
A másik meg, ha 1 fénysebességgel utazó vonatban vagy, és sétálsz előlre, akkor a vonathoz képest lassan haladsz, de mondjuk 1 bolygóhoz képest gyorsan. Meg gondoljatok arra, hogy 1 vonat mihez képest utazik fénysebességgel?A fényhez képest nyugalmi állapotban van...
Amúgy meg,gondoljatok bele,hogy van 1 bolygó...halad x sebességgel. Vele ellentétes iányban halad 1 másik galaxisban 1 másik bolygó, tehát egymással szembe haladnak. Kettejük sebességének az összege picivel nagyobb mint a fénysebesség. Akkor a bolygót nézve,több mint a fénysebességgel haladnak egymás felé...
Veszélyes dolog a fizika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!