Van valakinek négyújjas barázdája, vagyis lezárt keze? Kisbabám ezzel született, egészséges, de tudni szeretném van-e valami mögötte.
Tegnap 19.40-nek. Igen erre gondoltam: konkrét példára.
Igen Dr. Czeziel Endre orvos genetikus válasza alapján öröklődik, mégpedig ha megjelenik dominánsan.
Utolsó válaszadó nagyon szépen köszönöm a választ.
Ha azt még megtudhatnám rólad, hogy hány éves vagy. Természetesen , ha nem akarod ne írd meg.
Egyébként, te hogy élted meg? Érdekesnek találtad a jelenséget, érdeklődtél utána, vagy csak simán elfogadtad?
Találsz önmagadban valami különlegeset, illetve kuriózumot?
Előre is köszönöm szépen a választ.
Szia!
Az én kisfiam 1 éves múlt. A bal kezén neki is lezárt tenyere van. Ha gondolod írj e-mailt, és beszélgethetünk! Örülnék neki, mert én sem ismerek senkit, akinek ilyen lenne a keze.
Sziasztok!
Bár lassan egy éve nem írtatok ide, azért én szeretnék válaszolni.
19 éves lány vagyok és mind a két kezemen lezárt kezű. Eleinte nagyon örültem neki, hogy más a tenyerem, mint a többieké. Aztán egy hónapja nagyon rosszakat olvastam erről a dologról és akkor elkezdtem komolyabban keresgélni.
Nem tudok róla, hogy különösebb szervi problémám lenne, heti 2x min. 1 órát futok vagy tesizek. Sokat gyalogolok és sétáltatok kutyát.
Ami a cikkben benne van, szinte minden igaz rám... magam is meglepődtem. Én nem vagyok depressziós, de vannak érzelmi kitöréseim és ez néha agresszív is, de általában 15 perc alatt végigfut rajtam és utána nincs semmi bajom.
A családomban senkinek nincs ilyen tenyere, még a nagyszüleim között sem.
Remélem még valaki elolvassa ezt, várom a további kérdéseiteket, e-mailben is szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!