Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nagyon nagyon érdekes deja...

Nagyon nagyon érdekes deja vu. De hogyan? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A történet a következő találkoztam 1 emberrel egy játszótéren. Ez volt az első személyes találkozó, előtte csak msn-en dumáltunk. A beszélgetés közben Deja Vu érzésem volt. Később megtudtam egy ismerősétől (akivel szintén msn-en dumálok sokat), hogy neki is Deja Vu érzése volt, kb ugyan akkor mint nekem.

Utánaolvastam ennek az érzésnek a tudományos magyarázatára, hogy a 2 szemből pár ezred másodperc eltéréssel érkezik meg az info az agya. De mennyi a valószínűsége annak hogy ez egyszerre történik meg 2 embernél ugyan azon a helyen? Megmernék rá esküdni, hogy valahol már találkoztam az illetővel, de sehogy nem jutok tovább. Nincsen semmi amin elindulhatnék.

Amúgy elég sokszor van Deja Vu érzésem, és van hogy egy álmom játszódik le a való életben és minden pontosan úgy történik mint ahogy azt 1-2 nappal ezelőtt megálmodtam. Mitől lehet-ez? Rokonom szerint médium vagyok, bár én ebben nem hiszek.

2011. márc. 16. 00:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
Prekogníciót akartam írni :o)
2011. márc. 17. 18:29
 12/16 anonim válasza:
74%
Amúgy van köztetek agykontrollos? Érdekes lenne rájönni, hogy hányan vagyunk...
2011. márc. 17. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Korábban írtam ide, hogy én is kíváncsi vagyok a magyarázatra, viszont az utóbbi két nagy lélegzetűt nem értem. Biztos velem van a baj, túl fáradt vagyok, vagy ilyesmi, de leírnátok ezeket kevésbé magasröptűen?
2011. márc. 17. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
23%
Hja és mi az az agykontrollos?
2011. márc. 17. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-17 18:58

Kedves válaszoló. :)

Ahhoz, hogy az események változni legyenek képesek, szükség van valamire, amiben a nemhogy a változások összes lehetősége, de minden más is létezik egyszerre. az jó tudni, hogy az amit mi időnek ismerünk az az események változása, váltakozása. Tehát mi pillanatról pillanatra élünk meg eseményeket, de mivel ezek alapban már léteznek egy nem megjelent állapotba, ezért olykor-olykor megeshet, hogy az egyén, mivel képes belekukkantani ebbe a dologba, amibe minden benne van, ezt öntudatlanul megteszi, és ekkor úgy érzi, mintha kétszer élné meg az eseményt...egyfelől tapasztalja, és egyfelől pedig tudja ebből a forrásból, és mivel ez egy időpontban zajlik le, akkor érzi azt az egyén, mintha már megtörtént volna. :)

ui.: az ember azért képes betekintést nyerni ebbe a forrásba, mert ez a forrás az Elme(amiben minden létezik egyszerre), és az ember pedig is az elme/értelem, ami a testet használja, mintsem a test, ami értelmet kreál magában...de ez kisit kifejtősebb téma lehet, ha érdekel akkor olvasd el az előző válaszomat, vagy ha gondolod kicsit kifejtem neked. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. márc. 22. 10:22
 16/16 Izzy99 válasza:
A deja vu, a másik (nem fizikai) valónktól érkező üzenet, amit estenként néhány ember képes észlelni. A földhözragadt emberek nem tudják, hiszen nem hisznek benne, de azok az emberek akik képesek időnként "venni az adást", nekik is koncentrálniuk kell, vagy abban az időszakban magasabb rezgésszámon lenniük.Ezt meditációval is el lehet érni. Vannak olyan magas rezgésszámon lévő emberek, akik nem csak abban a szituációban jönnek rá hogy ez ismerős, hanem miután "megkapták az üzenetet" akár ébren, akár alva, nem felejtik el, esetleg be tudják tájolni hogy mikor esedékes az alkalom. Ezen kívül képes vagy koncentrációval és meditációval fejleszteni, egy adott szinten már irányíthatod, tehát azt mondhatod magadnak, hogy látni szeretnéd mi történik egy perc múlva.Ha ez sikerül, megpróbálhatod 5 percre állítani, majd egy órára, egy napra...stb. Ne felejtsd el hogy az a cél hogy te irányíts. Megjegyzem aki tudományosan próbálja ezt magyarázni, az soha nem fogja átélni, hisz kishitű.
2016. márc. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!