Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé érdekes a történetem, de remélem tudok valami biztatót!? Részletek lennt!
Hát igen, megértem az Anyukát, azért ha éjjel bemászik egy 17 éves "kan" a 15 éves kicsi lányom szobájába, az elég sokkoló lehet...
Szerintem ne add fel, ha el akar hajtani a lány, kérdezd meg hogy csak a szülei miatt teszi-e, és szeret-e amúgy. Ha bejössz neki, akkor fűzd meg hogy folytassátok, esetleg kérj bocsánatot az anyukájától, hogy tudod hogy hibáztatok, és nem akarsz rosszat.
Amúgy meg járjatok sokat szórakozni: mozi, séta, színház, étterem (vagy meki, stb, ami olcsóbb), hogy megismerjétek egymást. Így ő is láthatja, hogy jól érzitek magatokat egymással, és a szülei is, hogy mindig épségben hazaviszed a kislányukat.
hallod???, szard már le az anyát!!
velem volt már olyan h össze vesztem csajom a apjával és csajom érezte magát rosszul h az apja leégette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!