Írnátok egy érdekes témát amit megírhatnék a TDK dolgozatomban? Részletek lent
Melyik szekcióba szeretnéd beadni?
-falcon-
Lehet, hogy én értem félre, de a te szavaidból úgy veszem ki, hogy nem vagy egyetemista.
Ha mégis, akkor az egyetemi TDK-t az adott kutatóintézet adott laborjában kijelölt témavezető segítségével kell elkészíteni. Általában feltétel szokott lenni, hogy jó eredményt érj el az adott tárgyból. A "Biológiával kapcsolatos" kifejezéses kb. 200 egyetemi tantárgyat ölel fel...
És a TDK előadások 99,999%-a nem fogja érdekelni a 16 éves korosztályt, mert egy kukkot sem értenek belőle, mivel a TDK-dolgozat a "szakmának" (egyetemi tanárok, kutatók) íródik, nem a laikusoknak.
Sajnos, nem tudom, hogy jelenleg mi 8.-ban a tananyag, így segíteni sem tudok.
Az egyetemi témaköröket pedig még a tanárok sem értenék...
Értem. Én is egyetemi TDK-ra gondoltam.
Például lehetne írni a helytelen táplálkozási szokásokról, az üdítők, chips, hamburger stb. hatásairól. Ez biológiához is köthető, meg talán a 14-16 éves korosztályt is érdekli. (sajnos nem tudok tartalmilag segíteni)
-falcon-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!