Miről írjak a házi dolgozatomban? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tehát. Házi dolgozat kell kémiából, a tanár azt mondta, hogy a természettudományon belül kell lennie a témának de akár fizikai is lehet pl. Két oldalas kell, hogy legyen. Számítógépen kell csinálni, úgy két oldalas..
Nem tudom miről írjak, ezért kellenének ötletek. Ha valakinek van valami jó ötlete az légyszi írjon!
2010. jan. 7. 17:42
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és 8.-os vagyok amúgy..előre is köszönöm annak aki ellát valami hasznos ötlettel! :)
2010. jan. 7. 17:43
2/7 anonim válasza:
Írhatnál a radioaktivitásról például. Nagyon egyszerű téma, van róla tonnányi anyag a neten, és aránylag könnyű is.
3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a gyors választ és a segítséget! :)
2010. jan. 7. 17:53
4/7 anonim válasza:
jaja lehet taglalni a kezdetektől a balsetekig.
5/7 anonim válasza:
Környezetvédelem, szelektív hulladékgyűjtés?
6/7 A kérdező kommentje:
A radioaktivitást választottam, mert sok mindent találtam róla! :) Amúgy a környezetvédelem és hulladékgyűjtésről már írt egy másik osztálytársam, úgyhogy nem akartam volna lemásolni..:S Azért köszönöm szépen! :)
2010. jan. 7. 18:08
7/7 anonim válasza:
Nem tudom kell-e még, de nekem is ilyesmi volt a feladatom, ezért atomerőművekről, sugárzásokról, katasztrófákról, tudósokról lenne 3 oldalnyi anyagom.
Ha esetleg érdekel.. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!