Mikor tűnnek el a vallások?
erre én is kíváncsi vagyok. :D
de nem tarom valószínűnek, hogy egyszer csak úgy döntsön az emberiség, hogy nem kell neki semmiféle vallás.
hogy mikor tűnnek el? -amikor kihal az emberi faj.
mindig lesz, aki hisz valamiben.
szerintem még jó pár száz év múlva is lesznek vallásosak, de a régihez képest már nagyon felhígultak a mostani vallások is, szerintem szép lassacskán elhagyják a vallásokat, de ilyen szekták akkor is biztos lesznek.
Kérdező te, hogy gondolod? :)
soha sajnos
mert végülis minden a vallásokra épült:a társadalom a politika századokkal ezelőtt és mindig is akart az ember hinni valamiben és a legkönnyebb az volt ha birkaként követte a másikat
Amikor az emberek. :)
Az szerinted nem vallás, hogy nem vagy vallásos?
Szerintem ha valakinek gondja van a vallással,akkor az vagy rosszul értelmezi ezt a szót, vagy igen fura ember. Én gyenge ateista vagyok. Ez is egy vallás,én ebben hiszek. Szerintem minden ember vall valamit,mint például,hogy nincs isten(szerintem akkor ez is egy vallás)... Van aki ilyen istenben meg olyanban hisz.És ha hisz benne akkor mi van? Addig semmi,ameddig nem akar kinyírni vagy ártani egy olyan embernek aki nem az ő hitét választotta...
Amúgy,hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem ameddig él ember a Földön lesz vallás (és most az olyan emberek hitére gondolok,akik azt vallják,hogy létezik valamiféle irányító).
Na,de persze ez csak az én véleményem volt.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!