Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mikor tűnnek el a vallások?

Mikor tűnnek el a vallások?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikor ébred fel az emberiség a hosszan tartó kábulatból?
2011. márc. 11. 23:25
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
54%

erre én is kíváncsi vagyok. :D

de nem tarom valószínűnek, hogy egyszer csak úgy döntsön az emberiség, hogy nem kell neki semmiféle vallás.

hogy mikor tűnnek el? -amikor kihal az emberi faj.

mindig lesz, aki hisz valamiben.

2011. márc. 11. 23:30
 2/44 anonim válasza:

szerintem még jó pár száz év múlva is lesznek vallásosak, de a régihez képest már nagyon felhígultak a mostani vallások is, szerintem szép lassacskán elhagyják a vallásokat, de ilyen szekták akkor is biztos lesznek.

Kérdező te, hogy gondolod? :)

2011. márc. 11. 23:30
 3/44 anonim ***** válasza:
Akkor, mikor a tudomány minden alapvető kérdésre világos, egyértelmű, általánosan elfogadott választ tud adni. Vagyis az egyes tudományágak nem fognak vitázni egymással és nem lesznek különböző iskolák követői egy tudományágon belül, illetve az egyes elméletek, jóslatok kísérletileg bizonyíthatóak lesznek. Az meg még jóval arrébb van.
2011. márc. 11. 23:32
 4/44 anonim válasza:
35%

soha sajnos

mert végülis minden a vallásokra épült:a társadalom a politika századokkal ezelőtt és mindig is akart az ember hinni valamiben és a legkönnyebb az volt ha birkaként követte a másikat

2011. márc. 11. 23:33
 5/44 A kérdező kommentje:
Szerintem addig amíg rájövünk hogy hogyan lett az ember.
2011. márc. 11. 23:33
 6/44 A kérdező kommentje:
Hát igen, elég sok embernek nehezére esik gondolkodni.
2011. márc. 11. 23:34
 7/44 anonim ***** válasza:
62%

Amikor az emberek. :)

Az szerinted nem vallás, hogy nem vagy vallásos?

2011. márc. 11. 23:41
 8/44 A kérdező kommentje:
Nem, attól mert valaki tud valamit, az még nem vallás.
2011. márc. 11. 23:51
 9/44 Pinocchio ***** válasza:
Lehet hogy illúzióra épít a legtöbb vallás,de a tanai rendet raktak régen a világban.És most?Minden szabály felbomlik,volt idő mikor még nem kellett a házak ajtaját bezárni éjjelente.Ezen is érdemes elgondolkodni.
2011. márc. 11. 23:55
 10/44 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ha valakinek gondja van a vallással,akkor az vagy rosszul értelmezi ezt a szót, vagy igen fura ember. Én gyenge ateista vagyok. Ez is egy vallás,én ebben hiszek. Szerintem minden ember vall valamit,mint például,hogy nincs isten(szerintem akkor ez is egy vallás)... Van aki ilyen istenben meg olyanban hisz.És ha hisz benne akkor mi van? Addig semmi,ameddig nem akar kinyírni vagy ártani egy olyan embernek aki nem az ő hitét választotta...

Amúgy,hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem ameddig él ember a Földön lesz vallás (és most az olyan emberek hitére gondolok,akik azt vallják,hogy létezik valamiféle irányító).

Na,de persze ez csak az én véleményem volt.

L/15

2011. márc. 12. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!