Mit értenek azon, hogy az evolúció elmélete hibás, mert nem lehet matematikailag leírni?
Én már láttam olyan előadást ahol remek érvekkel bizonyították azt hogy valami nem stimmel az evolúcióval.
Mert általában azok akik ellene vannak, Bibliával hadonásznak és mint tudjuk az ilyesmi nem valami hiteles.
Van egy 40 perces videó fenn a youtube-on, a címe: a Darwinizmus bukása. Ebben a videóban pont azok a tudósok is megcáfolják az evolúciót akik maguk is ateisták, és evolúciópártiak.
Nézzetek utána, én nem mondom azt, hogy higgyétek el azt ami a filmben van, csupán gondolkodjatok el rajta.
Amúgy a természetben is vannak olyan lenyomatok amelyek okot adnak egy-hát nem isten- hanem inkább egy, hogy is mondjam, "intelligens tervező" létezésére.
Ilyen lenyomat például a Fibonacci számsorozat amely a természetben jól megfigyelhető.
Erről is van egy jó videó a youtube-on, a címe "The Fibonacci Sequence".
Nézzétek meg. Jó szórakozást :)
"Én már láttam olyan előadást ahol remek érvekkel bizonyították azt hogy valami nem stimmel az evolúcióval.
Mert általában azok akik ellene vannak, Bibliával hadonásznak és mint tudjuk az ilyesmi nem valami hiteles."
Oh, ilyen előadáshoz nekem is volt szerencsém, ahogyan a "remek" érvekhez is. Az ELTE természettudományi karán, ahol a helyi keresztény egylet a Darwin-napra meghírdetett egy evolúciót "új megközelítésben" tárgyaló előadást (ha jól emlékszem, akkor valami olyasmivel volt reklámozva, hogy többek között informatikai megközelítésből), a plakáton meglehetősen "diszkréten" kezelve azt az infót, hogy ez az ő szervezésükben lesz, és hogy ez egy "intelligens tervezős" tudattágítás lesz - ezért dugig is volt a terem érdeklödő természettudományos emberékkel, matematikusok, fizikusok, geológusok, biologusok, kémikusok, akik mind azt hitték, hogy itt most valami tudományos ismeretterjesztő jellegű cucc lesz.
Nem az lett, helyette ment a "remek érvek" puffogtatása arról, hogy miért is hülyeség az evolúció.
Elég annyit leírni, hogy a dugig tömött teremben pontosan lehetett tudni, hogy hol ülnek biológusok, hol fizikusok, hol matematikusok, stb - egyszeráen a nyőgésekből és felhorkanásokból, amiknek a forrása attól függött, hogy mikor épp melyik tudományterületet kapcsán hordott össze akkora ordas nagy baromságokat az előadó, hogy az minden valamelyest is hozzáértő embernek fájt.
Mi matematikusok pl. akkor szisszentünk fel egyöntetűen, amikor a pali azzal kezdett el érvelni, hogy kiszámolták annak a valószínűségét, hogy az evolúciós modellben minden úgy alakult, ahogyan (!!), és ez annyira pici lett ez a valószínűség, hogy az már nem lehetséges, mert van valami nagyságrend, hogy ami annál kisebb valószínűséggel következik be, az szerinte már nem lehetséges (!!!) - na most ha valaki életében valami alap szinten tanult valószínűségszámítást, akkor annak kapásból feltűnik, hogy az akkora ordas nagy baromság, amit nehéz überelni. Megjegyzem, az első sorban ülő és teljes odaadássl bológató kereszténykörös pajtásoknak véleményem szerint sikerült, mert ők is úgy érezték, hogy időnként nekik is valami irdatlan nagy bölcsesség benyőgésével kell megerősíteniük az elhangzottakat - az egyikük meg komoly pléhpofával benyőgte, hogy az hagyján, hogy pici a valószínűsége, de ő még azt is olvasta, hogy nem szimplán pici, de olyan szinten pici, hogy az már NP-teljes.
Aki érti, az érti, aki nem, az elégedjen meg azzal, hogy ez egy akkora nagy egetverő baromság, hogy nem szimplán baromság, de még értelme sincs.
A kérdésben szereplő állítás is pont ugyanolyan áltudományos technoblabla, amit nekünk is volt "szerencsénk" végighallgatni, és aminek értelme nincs, csak lehet vele tudományosnak tűnni.
Elöször is az hogy Darwinizmus eleve egy rossz kifejezés.
Darwin fejlődés elméletet,v. evolúciós elméletet dolgozott ki, nem pedig azt, hogy miképp keletkezett az élet.
az evolúció mint tulajdonság, mint képesség adva van az életben, saját sejt tudata révén.
Például a falósejtek tudatába az van jelen hogy ha felsőbb utasítást kap a test bármely részére vonatkozóan akkor a vérárammal az adott sérült, bevérzett helyre igyekeznek. S ott szép sorjában, felfalják eltüntetik a vérömlenyt. Lehet az agyon belül vagy épp a csuklónkon.
S milyen gyönyörűségesen épp a minap figyeltem meg!
Fantasztikus volt látni, hogy milyen rendezetten és milyen szépen dolgoznak. Tudniillik, mióta alvadásgátlót vér-hígítót szedek, ha erősebb fizikai munkát végzek, akkor sajnos a csuklom a kézfejem alsókarom borzasztóan bevérzik a bőr alatt. Na akkor is igy történt több hatalmas vérömlenyem lett. S mivel viszket ujra és újra oda kell figyelnem ne hogy véletlenül is el kezdjem kaparni, mert a bőr felszakad és a összevérzek mindent egy 5x10 cm nagyságú vérömlenyből.
S igy lettem figyelmes arra hogy miképp tűnik el a vér a bőröm alól. Több helyen alatt, világos pontok keletkezetek, aztán a pontok szép köralakban növekedtek-- igy aztán lett vagy egy tucat világos karika a vérömlenyen belül ahol már nem volt vér csak a bőröm.
Tehát még egy parányi falósejtnek is van tudata a z egész testnek van egy központi vezérlő rendszere úgy hogy bármi történne az élettel pl megszűnnének a szárazföldek,vagy beköszöntene a fagykorszak, akkor nagyon sok élet képes lenne arra hogy tudatilag módosítson önmagán a testén a szervezetének működésén-- vagy lenne léghólyagunk például megnőne ismét a szőrzetünk, és talán lerövidülne a karunk, és szállnánk az ujjaink között, (mint a denevérek) vagy karizmai között, és azokat összekötő, kifeszülő bőrlebeny segítségével, (mint a repülőhalak első uszonya)
Egy biztos, azt hogy az élet csak a vízben keletkezett és abból mászott ki-- eleve elvetem-- az inkább elfogadható hogy MIVEL nőtt a víz tömege, nagyon sok élet változtatta meg formáját, életmódját, a vízi élethez szoktatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!