Mit értenek azon, hogy az evolúció elmélete hibás, mert nem lehet matematikailag leírni?
Mit értenek azon, hogy matematikailag leírni?
Mint algoritmust leírták, és alkalmazzák is.
Jó lenne a szöveghely, ahol olvastad, mert ez kicsit "vastag" kijelentés.
Szerintem arról lehet szó, hogy az evolúcióelmélet ellenzői arra hivatkozva támadják a teóriát, hogy nem igazolható matematikailag valamely bonyolult szerv véletlenszerű kialakulása: azaz a valószínűségszámítás nem ad rá bizonyítékot. Ugyanakkor látni kell, hogy nem is cáfolja. Az ÉRTEM-esek elveit én például elfogadni - mint tudományos ellenérveket - nem tudom, de nem azért, mert kizáróagosnak tartom az evolucionizmust, hanem mert az a véleményem, hogy létrejöhetnek bonyolult szerkezetek elég hosszú idő alatt. Ők pedig úgy vélik, nem. Ennyi. Kár rajta lovagolni.
Aki ezt mondta neked az volt eredendően hibás"
Az ásatások a idő előtti korokból már egy bizonyíték, hogy miképp változtak az életek formailag.
A matematika pedig valóban bizonyíthat sok mindent DE jól jegyezd meg nagyon sokszor addig számolnak és írogatnak, hogy az megfeleljen az állításuknak, igy válhat egy spekulációnak bizonyítékává --olykor a tudományok élnek is ezzel a csalafintasággal.
az evolúció bizonyításához inkább logikus és világos gondolkodásra van szükség. Akinek ez nincs akkor szokott matematikához folyamodni vagy a vallási dogmákhoz az egyetlen emberpárhoz akitől mindnyájan születtünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!