Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A NASA szerint 3 űrhajó jön,...

A NASA szerint 3 űrhajó jön, és a Plútó közelében járnak. Ők hozzák a világvégét?

Figyelt kérdés
Úgy félek! Ti nem?
2011. jan. 20. 19:18
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:
Tessék, képekkel megcáfolva. [link]
2011. jan. 31. 10:17
 52/54 anonim válasza:
Földönkívüliek nem léteznek. De remélem, hogyha igen, akkor azok a bűnöző cigányainkért jönnek.
2011. febr. 6. 16:24
 53/54 anonim ***** válasza:
Azért ez elég meredek és egoista állítás utolsó, elég kicsi a valószínűtlensége mondhatni végtelenül valószínűtlen, hogy az univerzum egyetlen légypiszkot sem megközelítő pontján alakuljon ki élet. Persze ez nem változtat a kérdés badarságán.
2011. febr. 6. 18:46
 54/54 anonim válasza:
Én sem hiszek el sok pletykát ,és lehet hogy ez is az ,de azért..... Szerintetek a NASA elmond mindent? Szerintetek lenne értelme kijelentenijük ,hogy tényleg itt a világvége meg az ufók ,ha tényleg így lenne? Csak káosz lenne ,meg a sok hülye ember mindenféle baromságot csinálna... Lehet engem is hülyének nézni vagy bármi ,de szerintem ha minden második lakója a földnek ufó lenne (és barátságos), se mondaná el a NASA (ha tudná) mert megbolygatna ezzel egy csomó mindent, meg ilyenek. Na meg a pletykák is elindulnak valahonnan... Hogy találnak ki ilyeneket? Nem azt mondom, hogy minden igaz. Sőtt ez is lehet kacsa... Viszont ha nem lenne az se mondanák meg. Szerintem.
2011. márc. 16. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!