A NASA szerint 3 űrhajó jön, és a Plútó közelében járnak. Ők hozzák a világvégét?
Figyelt kérdés
Úgy félek! Ti nem?2011. jan. 20. 19:18
51/54 anonim válasza:
Tessék, képekkel megcáfolva. [link]
52/54 anonim válasza:
Földönkívüliek nem léteznek. De remélem, hogyha igen, akkor azok a bűnöző cigányainkért jönnek.
53/54 anonim válasza:
Azért ez elég meredek és egoista állítás utolsó, elég kicsi a valószínűtlensége mondhatni végtelenül valószínűtlen, hogy az univerzum egyetlen légypiszkot sem megközelítő pontján alakuljon ki élet. Persze ez nem változtat a kérdés badarságán.
54/54 anonim válasza:
Én sem hiszek el sok pletykát ,és lehet hogy ez is az ,de azért..... Szerintetek a NASA elmond mindent? Szerintetek lenne értelme kijelentenijük ,hogy tényleg itt a világvége meg az ufók ,ha tényleg így lenne? Csak káosz lenne ,meg a sok hülye ember mindenféle baromságot csinálna... Lehet engem is hülyének nézni vagy bármi ,de szerintem ha minden második lakója a földnek ufó lenne (és barátságos), se mondaná el a NASA (ha tudná) mert megbolygatna ezzel egy csomó mindent, meg ilyenek. Na meg a pletykák is elindulnak valahonnan... Hogy találnak ki ilyeneket? Nem azt mondom, hogy minden igaz. Sőtt ez is lehet kacsa... Viszont ha nem lenne az se mondanák meg. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!