A NASA szerint 3 űrhajó jön, és a Plútó közelében járnak. Ők hozzák a világvégét?
Figyelt kérdés
Úgy félek! Ti nem?2011. jan. 20. 19:18
1/54 anonim válasza:
3 űrhajóba nem is fér bele a világvége.
2/54 anonim válasza:
Ezt én is hallottam, de én úgy tudom, h egyelőre még nem tudják, h mi is az pontosan. De majd úgyis kiderül, h mi lehet, úgyhogy felesleges addig ezen parázni.
3/54 anonim válasza:
Ne izguljál, légyszives!
A NASA és a US Air Force már földkörüli pályára juttatta Chuck Norrist, valamint öt pár büdös rendőrcsizmát, ezek elhárítanak minden közelgő világvégét.
4/54 anonim válasza:
Ezt a marhaságot már megint honnan vettétek. Egyébként meg azért jönnek, hogy megvegyék a facebook-ot és fizetősé tegyék vagy bezárják attól féltek nagyon úgyis. :D
5/54 A kérdező kommentje:
A kamrában találtam egy konzervet, és az van ráírva hogy minőségét megőrzi 2013-ig. Hát... majd meglátjuk...
Valaki tud képeket linkelni a közeledő objektumokról???
2011. jan. 20. 19:38
6/54 A kérdező kommentje:
... nem mi találtuk ki, tényleg jön 3 objektum.
nyilván nem 3 üstökös egymás mellett...
2011. jan. 20. 19:39
7/54 anonim válasza:
Már itt is van. Itt gyünnek:
8/54 anonim válasza:
Miért van az hogy erre rákerestem és nem találtam semmit a NASA oldalain, csak ilyen Molnár F Árpád szintű (gyk. komolytalan) blogokon?
9/54 anonim válasza:
2. vagyok. Én spec. a rádióban hallottam tegnap reggel, de nem az elejétől és utána el is poénkodták, meg mondták, h a sok hülye már elkezdett kombinálni. De hát ki miben hisz...XD
10/54 A kérdező kommentje:
megkeresem és belinkelem.
2011. jan. 20. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!