A NASA szerint 3 űrhajó jön, és a Plútó közelében járnak. Ők hozzák a világvégét?
Gondolom erre a bűzölgő kacsára gondoltok: [link]
DE lehet, hogy a Vogonok jönnek, hogy eltakarítsák a Földet egy űrsztráda építés ürügyén, hogy nem futhasson le a 10 millió éves program és ne fejtsék meg az egerek a végső kérdést melyre a válasz 42.
It is about time science should say its word regarding the problem, and it did. SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), an independent non-commercial organization, released a sensational statement.
Three giant spaceships are heading towards Earth. The largest one of them is 240 kilometers wide. Two others are smaller. At present, the objects are beyond the orbit of Pluto.
The spaceships were detected by HAARD search system. The system, based in Alaska, was designed to study the phenomenon of northern lights. According to SETI researchers, the objects are nothing but extraterrestrial spaceships. They will be visible in optical telescopes as soon as they reach Mars’s orbit. The US government has been reportedly informed about the event. The ships will reach Earth in December 2012.
Épp azért linkeltem...
de egyébként mekkora már...pont 2012 decemberébe érnek ide...eddig a nibiru ért ide 2012-ben, most az ufok.. haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!