Várod már a világvégét?
Még ilyet :D Van aki várja? :O Én ilyenről még nem hallottam :)....bár amilyen emberek vannak....nem nehéz elképzelni....
Aki várja, annak szerintem elég szar élete lehet, és még a szorgalom, és a tenni akarás is hiányzik belőle, hogy változtasson rajta, vagy pedig szimplán beteg. - Az ilyen emberek véleménye pedig szerintem nem sokat nyom a latba.
A "világvége" várók abszolút önzőek. Annyira szeretnék, hogy befejeződjön a "műsor", és azt akarják, hogy mindenki számára befejeződjön.
Pedig lenne egyszerűbb megoldás. Egyéni "világvége". Olcsó, gyors - és ha ügyesen csinálják - tuti biztos. Előre pontosan megmondható, mikor lesz. Megválasztható az időpont! Csábító előnyök, nem?
Na, azért van egy eléggé nagy hátránya. Az, hogy nem visszacsinálható. Talán a másik hátrányának tekinthető maga az alapelve. Azaz, hogy egyéni... valószínű ezért ódzkodnak oly sokan tőle. Ugyanis a többi ember éli tovább (ilyen-olyan) világát. :D
A szűkszavú off után a bő lére engedett válaszom: nem.
dellfil
12.33 Ha te jobbnak tartod magad akkor tegyél ellene.
12.42 Mégis mi lenne az életed célja? A végén úgy is meghalsz, elvész minden.
12.48 Ha azt írja vki, h minden reggel zöldre festett farokkal rohangál az aluljáróban, te azt is elhiszed? A véleményed meg közhely. Am a vélemény olyan, mint a seg*lyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra. Tehát a tied sem mérvadó.
12.55 Semmivel sem önzőbb tett, mint az ha harcolsz egy olyan melóért amit más is megérdemelne, de te elveszed előle. Érted a példát? Ha nem, akkor olvasd el 12.48nak mit írtam a véleményről :p
Nah pás :D
A válasz megírásának időpontja: ma 13:09
Te jó hülye vagy, ha így gondolod, hogy nincs értelme, akkor te is kösd fel magad légyszi. Lehet hogy a végén minden elvész, de legalább addig csinálok valamit, tudod, eltervezem - megvalósítom - kiélvezem, utána meg akár meg is halhatok, 60-70 évesen már úgysem fogom élvezni.
Ennyi erővel te meg ne is jöjj össze senkivel, a végén úgyis szakítotok, ne szexelj, az orgazmus úgysem tart örökké, ne vegyél kaját mert úgyis elfogy, ja és egyébként is enni felesleges a végén úgyis meghalsz..
Szóval.. kicsit se nevetséges a felfogásod. xD
13:09!
Hűha, te aztán most jól odamondtál :) Nagyon tudsz :) Gratula hozzá :D 12:48-as vagyok. A véleményem, lehet, hogy közhely, de igaz. Ahelyett, hogy mások válaszaiban keresed a hibát, talán te is írhatnál valami értelmeset.
"nah pás" :D (hülye pic*a vagy, vagy szimplán csak meleg?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!