A NASA szerint 3 űrhajó jön, és a Plútó közelében járnak. Ők hozzák a világvégét?
Tényleg cáfolja a SETI! De ez jelentheti azt is hogy IGAZ!
Meg hát ki hisz a Setinek egyáltalán? Miért cáfolja azt ami nincs? Mert van? Hm???
Azért ezt is eléggé túl bonyolítod. Miért cáfolja a SETI azt, ami nincs is? Kérlek szépen azért, mert páran kitalálták, hogy mégis csak van. Ugyanaz, mint hogy meggyanúsítanak egy embert, aki állítólag ellopott egy táskát, ő viszont megtalálja a biztonsági kamerák videóját, és megmutatja a bíróságon. Akkor bűnös, mert ha nem ő követte el, minek bizonygatja? És szerinted mennyi idő egy ilyet összeszerkeszteni? Gondolkodj el, ha igaz lenne, már rég visszahallanánk a hírekből. Nem kell mindent elhinni ami az interneten van.
Vagy én csak egy SETIs vagyok, és csak el akarom hallgatni az összes embert, aki nem hitte el a kacsa elméletünket a kiszivárgott hírről...
Ez igen :) A SETI szerint blablabla ... Aztán kiderül cáfolja ... Jéééé tényleg cáfolja, de akkor pont ezért lehet igaz !!!
Pfffff
Kérdező, hány éves is vagy ? :)
maci
Ezeket én kértem télapótól. Kicsit késik de legalább hozza:)
szerintem amúgy ha jönnek is nem hiszem hogy elpusztítják a földet. lehet csak barátkozni jönnek. Simán kinyírjuk őket nyugi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!