Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A NASA szerint 3 űrhajó jön,...

A NASA szerint 3 űrhajó jön, és a Plútó közelében járnak. Ők hozzák a világvégét?

Figyelt kérdés
Úgy félek! Ti nem?
2011. jan. 20. 19:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim válasza:
3. válaszoló -> majd behaltam!! XD
2011. jan. 20. 20:05
 22/54 anonim ***** válasza:
100%

A háromból az egyiket már sikerült jobban lefotózni.

[link]

És itt van, aki vezeti:

[link]

2011. jan. 20. 20:17
 23/54 anonim ***** válasza:
LOOOL XD (Y)
2011. jan. 20. 20:18
 24/54 A kérdező kommentje:
Uramisten! Akkor... George Lucas is ufó??? Honnan tudta, hogy... ajajajaj! :S
2011. jan. 20. 21:07
 25/54 A kérdező kommentje:

Tényleg cáfolja a SETI! De ez jelentheti azt is hogy IGAZ!

Meg hát ki hisz a Setinek egyáltalán? Miért cáfolja azt ami nincs? Mert van? Hm???

2011. jan. 20. 21:09
 26/54 Sajtoskifli ***** válasza:

Azért ezt is eléggé túl bonyolítod. Miért cáfolja a SETI azt, ami nincs is? Kérlek szépen azért, mert páran kitalálták, hogy mégis csak van. Ugyanaz, mint hogy meggyanúsítanak egy embert, aki állítólag ellopott egy táskát, ő viszont megtalálja a biztonsági kamerák videóját, és megmutatja a bíróságon. Akkor bűnös, mert ha nem ő követte el, minek bizonygatja? És szerinted mennyi idő egy ilyet összeszerkeszteni? Gondolkodj el, ha igaz lenne, már rég visszahallanánk a hírekből. Nem kell mindent elhinni ami az interneten van.

Vagy én csak egy SETIs vagyok, és csak el akarom hallgatni az összes embert, aki nem hitte el a kacsa elméletünket a kiszivárgott hírről...

2011. jan. 20. 21:17
 27/54 A kérdező kommentje:
Na jobb ha bezárom az ajtómat, mert lassan kommanódsok fogna.... ááá....
2011. jan. 20. 21:18
 28/54 anonim ***** válasza:

Ez igen :) A SETI szerint blablabla ... Aztán kiderül cáfolja ... Jéééé tényleg cáfolja, de akkor pont ezért lehet igaz !!!

Pfffff

Kérdező, hány éves is vagy ? :)

maci

2011. jan. 22. 11:19
 29/54 A kérdező kommentje:
Én csak kérdezek! És válaszokat várok!
2011. jan. 22. 11:32
 30/54 anonim válasza:

Ezeket én kértem télapótól. Kicsit késik de legalább hozza:)

szerintem amúgy ha jönnek is nem hiszem hogy elpusztítják a földet. lehet csak barátkozni jönnek. Simán kinyírjuk őket nyugi:D

2011. jan. 22. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!