Hallottátok már a legújabb elméletet, miszerint három óriásmeteorit tart a föld felé Pluto irányából?
Az objektumok koordinátái a következő linken található:
A koordináták ellenőrizhetők a
www.sky-map.org weblap kereső mezőjébe illesztve.
Állítólag a SETI, és a NASA is nyilvánosságra hozta a dolgot. És talán a sors fintora, hogy az objektumok érkezését 2012 év végére várják. Mi a véleményetek? Újabb sztereotípia? Vagy lehet benne valami?
A kérdést abszolút kíváncsiság jelleggel tettem fel, ehhez mérten várom a válaszokat, akit a téma nem foglalkoztat, ne is fáradozzon a válasz megírásával.:)
Ezek a dolgok el szoktak gondolkodtatni... sosem tudhatjuk, hogy mi történik a következő percben... elüt egy autó, rám zuhan egy hűtő a harmadikról, vagy valami őrült lelő az utcán... vagy egyszerűen elkapok valami vírust, amibe belehalok. Én úgy vagyok az ilyen hírekkel, hogy megijesztenek. Én amellett, hogy próbálok hosszútávra tervezni, próbálok úgy élni, hogy bármi történik a következő percben, az utolsó pillanatomban ne kelljen arra gondolnom, hogy mit szalasztottam el. Próbálok keményen dolgozni, amikor szórakozni lehet, nagyot tombolni és úgy dönteni mindenben, hogy az életem utolsó kis filmjében ne kelljen semmit megbánnom.
Egyébként azok a valamik olyan messze vannak, hogy ilyen messziről nem lehet megmondani, h mik... meg, h tényleg keresztezi-e a pályájukat a föld... volt már ilyenre példa, sajnos nagyon közel kell már lenniük, h meg tudjuk mondani a pontos sebességüket és irányukat. ( volt olyan meteorit, ami esélyes volt a becsapódásra és 2 nappal azután, hogy súrolta a föld légkörét, mondták csak meg a sajtóban,hogy bár nem pusztította volna el a földet, de becsapódhatott volna nem kis zűrt okozva....)
Valószínű a 2012 végi érkezésük miatti egybecsengés miatt nagyon nagy lenne a pánik, ha megmondanák, h találtak ott valamit...mindenki biztonsága érdekében én is jobban örülnék, ha akkor mondanának róluk valamit, ha biztosabbat tudunk... bár a méreteikről már sejtünk valamit, állítólag a legnagyobb 240 km széles...
Nagyon remélem, hogy nem lesz itt a "világvége", mert terveim vannak, mint mindenki másnak, de talán az ettől való félelem jobb emberré tesz.
Előző:
Ezek a "dolgok" nem léteznek. Nincs olyan, hogy "állítólag".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!