Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hallottátok már a legújabb...

Hallottátok már a legújabb elméletet, miszerint három óriásmeteorit tart a föld felé Pluto irányából?

Figyelt kérdés

Az objektumok koordinátái a következő linken található:

[link]

A koordináták ellenőrizhetők a

www.sky-map.org weblap kereső mezőjébe illesztve.

Állítólag a SETI, és a NASA is nyilvánosságra hozta a dolgot. És talán a sors fintora, hogy az objektumok érkezését 2012 év végére várják. Mi a véleményetek? Újabb sztereotípia? Vagy lehet benne valami?

A kérdést abszolút kíváncsiság jelleggel tettem fel, ehhez mérten várom a válaszokat, akit a téma nem foglalkoztat, ne is fáradozzon a válasz megírásával.:)

2011. jan. 19. 11:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Azok pár napja még három idegen űrhajó voltak, amik a Pluto mögött bújkálnak. Ennyit a mémek terjedéséről.
2011. jan. 19. 11:37
 2/24 anonim ***** válasza:

Amit a kérdező linkelt ott is 3 UFO-t említenek...

Egyébként a SETI álláspontja a hírről: [link]

2011. jan. 19. 11:42
 3/24 A kérdező kommentje:
A linkben pontosabban, földönkívüli űrhajót emlegetnek. Szándékosan nem így írtam, de talán az UFO lett volna a legtalálóbb kifejezés. Köszönöm a válaszokat, de én igazából saját véleményekre, gondolatokra lennék kíváncsi.
2011. jan. 19. 11:49
 4/24 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy a cikkben űrhajót írnak, akkor mért van a kérdésedben óriás meteorit?? Szerinted ugyanaz a kettő??
2011. jan. 19. 12:09
 5/24 anonim ***** válasza:

Igen hallottam (pontosabban olvastam) róla.

És a véleményem az, hogy egy oltári nagy baromság az egész.

maci

2011. jan. 19. 12:24
 6/24 anonim ***** válasza:

Jönnek az űrhajók!!!!!

Ezt csak most mondjátok!!!!!

Megyek is ki a kertbe ásni a bunkert!!!!

Rajtam nem fognak azok a trógerek anális kísérleteket végrehajtani!!!!

2011. jan. 19. 12:27
 7/24 anonim ***** válasza:

"Állítólag a SETI, és a NASA is nyilvánosságra hozta a dolgot."

Idióta vagy fiam.

Egyrészt, mert ha a NASA és a SETI nyilvánosságra hozta akkor miért egy UFOs fórumot linkelsz.

Másrészt ha nem lennél teljesen gyagya akkor felmentél volna a SETI honlapjára ahol közölték, hogy ez csak KACSA, KAMU hír.

2011. jan. 19. 13:04
 8/24 anonim ***** válasza:
Azok reptoid csata cirkálok.
2011. jan. 19. 13:51
 9/24 anonim válasza:
Tudod mit ? Egy ami a legszornyubb az az hogy akármi is az nem tudsz ellene tenni semmit! Ha jon akkor az jon akár UFO-k akár meteoritok. És ahogy kozeledik az a 3 valami egyre tobbet fognak látni belole és az a kis izé az egyre nagyobb valami lesz és baromi sok mindent el lehet majd adni ezzel kapcsolatba. Remélem csak újabb válságkezelo programról van szó mert ha nam akkor hamarosan farkasszemet nézhetunk a végzetunkkel. Csak még azt nem tudom miért nem ulnek urhajóba hogy kozelebbrol megszemléljék mi a csoda az mielott ilyen-olyan egymásnak ellentmondó kijelentésekkel pánikot keltenek.
2011. jan. 19. 14:14
 10/24 anonim ***** válasza:
Azok cylon báziscsillagok biztos forrásból hallotta a szomszéd kutyájának az unokaestvérének a nagyanyjának a gazdájának a szomszédjától, bár állítólag be volt rúgva és csillagközi rombolót nézett.
2011. jan. 19. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!