Hallottátok már a legújabb elméletet, miszerint három óriásmeteorit tart a föld felé Pluto irányából?
Az objektumok koordinátái a következő linken található:
A koordináták ellenőrizhetők a
www.sky-map.org weblap kereső mezőjébe illesztve.
Állítólag a SETI, és a NASA is nyilvánosságra hozta a dolgot. És talán a sors fintora, hogy az objektumok érkezését 2012 év végére várják. Mi a véleményetek? Újabb sztereotípia? Vagy lehet benne valami?
A kérdést abszolút kíváncsiság jelleggel tettem fel, ehhez mérten várom a válaszokat, akit a téma nem foglalkoztat, ne is fáradozzon a válasz megírásával.:)
"Csak még azt nem tudom miért nem ulnek urhajóba hogy kozelebbrol megszemléljék mi a csoda az mielott ilyen-olyan egymásnak ellentmondó kijelentésekkel pánikot keltenek."
Ja, mert az űrhajózás úgy megy, hogy beugrok, aztán lepöfögök a sarki boltig, ugye? Vagy két-három bolygóval odébb, mit számít.
Egyébként még ha így is menne, azért nem ugranak űrhajóba, mivel annak, aki a rémhírt terjeszti, nincs űrhajója. Azért nincs, mert egy ugyanolyan balf.sz tini, mint te. Akinek meg van űrhajója, annak van távcsöve is, és pontosan tudja, hogy nincs ott semmi. Távcsővel egy kicsit többet ér el, mint egy odaküldött űrhajóval.
Gondolj arra, hogy ideje alsót cserélni ;)
maci
Na,basszus kezdhetjuk építeni megint a piramisokat! :-D
Egyébként van az a Maja naptár,ami állítólag a világvége dátumát mutatja. 2012 vége mert,hogy addig írták.
De,ennek tükrében,akár azt is jelentheti,hogy itt voltak az idegenek. És mikor elmentek,a Maják csináltak egy naptárt,mivel az idegenek megigérték,hogy visszajönnek a naptár csak azt mutatja mikor érkeznek! :-D
Sziasztok én csak annyit akarok mondani hogy szerintem nem KACSA először azt mondták hogy jönnek most meg már nem ? Ez hülyeség csak megy a terelés még nem tudni mi az.Lehet METEORIT,lehet UFO.Nem tudni !!! De ha a SETI és a NASA is foglalkozik vele akkor csak igaz lehet.Csak megy a terelés.Ennyit akartam.Már a ClassFM is foglalkozott vele volt egy ilyen téma is.Azt a valamit 2012-re várják.Na sziasztok
By:Patesz
Utolsó:
NEM foglalkozik vele sem a SETI sem a NASA. Csak valami fogyatékos kitalálta, hogy igen.
"Sziasztok én csak annyit akarok mondani hogy szerintem nem KACSA... ...De ha a SETI és a NASA is foglalkozik vele akkor csak igaz lehet.Csak megy a terelés..."
Kedves Patesz!
És mi lenne ha ilyenkor szépen ellátogatnál a SETI avagy a NASA honlapra, és ott néznél körül, ahelyett hogy itt próbálod a saját butaságodat terjeszteni? Vagy az már túl megerőltető? Tudod így terjed a sok baromság a neten; egy hét múlva már a "szíriusziak" teljes flottája ott lesz, ha továbbra is terjed szájról szájra...
Az emberi butaság, hát igen... Gratulálok, neked külön...
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!