Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért keseredik meg a hagyma,...

Miért keseredik meg a hagyma, hogyha turmixolják?

Figyelt kérdés

Volt, hogy próbáltam a kőrözöttbe összeturmixolt hagymát tenni, de keserű lett, s ez több soron megtörtént, ugy hogy nem a hagyma hibájából.

Akkor mégis miért?Köszönöm:)


2010. dec. 27. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem nem keseredik meg :-O
2010. dec. 27. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán a túró volt keserű!
2010. dec. 27. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
kicsi sót tegyél hozzá,akkor nem keserű lesz,hanem sós
2010. dec. 27. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
ja és a gyökérnél kicsit vastagabban pucold le,az lehet keserűbb a többi részénél
2010. dec. 27. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
vagy mosd ki a turmixot
2011. jan. 1. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!