Miért keseredik meg a hagyma, hogyha turmixolják?
Figyelt kérdés
Volt, hogy próbáltam a kőrözöttbe összeturmixolt hagymát tenni, de keserű lett, s ez több soron megtörtént, ugy hogy nem a hagyma hibájából.
Akkor mégis miért?Köszönöm:)
2010. dec. 27. 18:18
1/5 anonim válasza:
Érdekes, nekem nem keseredik meg :-O
3/5 anonim válasza:
kicsi sót tegyél hozzá,akkor nem keserű lesz,hanem sós
4/5 anonim válasza:
ja és a gyökérnél kicsit vastagabban pucold le,az lehet keserűbb a többi részénél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!