Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki ismeri A...

Van itt olyan aki ismeri A Titkot? Aki ismeri az írja le, hogy hisz-e benne ha nem miért nem hisz?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 20:49
1 2
 11/13 anonim válasza:
68%
Nem egy rossz könyv, de igaz az hogy amerikai példákat hozott fel. Azonban nekem azt tanitotta a könyv, hogy egy kis pozitiv gondolkodás néha sokat használ.
2009. jan. 19. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
17%

Kedves 16.42- nem kell, de lehet! Ki lehet próbálni azt, hogy az ember törekszik a dolgok jó oldalát nézni.

A kérdésre, hogy miért kéne a negatív dolgokat pozitívnak látni: persze!, az egészséges lelkületű ember nagyjából kiegyensúlyozott ennek megítélésében. De ha valaki esetleg túl negatív, annak érdemes megpróbálkoznia pozitív gondolkodással is, mert egyrészt a dolgok összetettek, másrészt mindent negatívnak látni is egyfajta fejhomokbadugás. Persze te nem írtál mindent!

Van egy sztori valami szerencsétleneket elvittek a Gulágra, s ott hogy megmaradjanak kitaláltak egy játékot: estig mindenkinek össze kellett gűjteni, hogy milyen jó dolgok történtek vele, s el kellett sorolni. Nos akik ebben részt vettek jobbak voltak a túlélési esélyeik. A környezetemben sokan vannak ,akik folyamatosan kárognak, a maguk kedvét rontják ezzel el, pedig nagyjából ugyanannyi örömük és bajuk van, mint nekem. Ők szerintem rosszul teszik. :-) De ne vedd magadra, ha!

2009. jan. 21. 16:55
 13/13 anonim válasza:
100%

Én is láttam a filmet, de szerintem is túlságosan az amerikaiaknak készült. Kár, hogy a film háromnegyedében azt nyomják beléd, hogy ők így gazdagodtak meg.

Ettől függetlenül én látok benne igazságot, mert akárhányszor megyek vizsgázni, aki azt hajtogatja, hogy csak az X tételt ki ne húzzam, úgyis azt húzza ki. Én úgy megyek oda, hogy az Y-t akarom húzni, vagy, hogy úgyis olyat húzok, amit tudok. És ez nekem azért többnyire be szokott válni. Meg voltak már vele más tapasztalataim is.

2009. jan. 23. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!