Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Aki ismeri a vonzás törvényét,...

Aki ismeri a vonzás törvényét, annak mik a tapasztalatai róla?

Figyelt kérdés
Voltak nagyobb sikereitek, csalódások ?
2011. aug. 25. 01:42
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Az a véleményünk, hogy vidd a kérdésed az ezoteria rovatba, ez itt a tudomány topic...
2011. aug. 25. 02:25
 2/10 anonim válasza:
63%
Volt sok sikerélményem vele:D Az a lényeg, hogy ha akarsz valamit ne gondolkodj rajta sokat!! Csak pozitívan állj hozzá. Az a lényeg hogy boldogak legyünk (meg hálásak azért amink van), mert így az univerzum még több okot ad arra, hogy boldogok legyünk:) Egyszer elértem azt a pontot (miután elolvastam az Az Erő c. könyvet) amikor már nem érdekelt semmi, nagyon boldog voltam, összejött minden, kimehettem volna külföldre sok pénzt keresni, csak utána elszúrtam. Hagytam elmenni a lehetőséget, de ezt nem hagyom megint megtörténni. Szóval ha lehetőséged van vmire, használd ki!! :)
2011. aug. 25. 05:20
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Ez egy marhaság, én is pozitívan állok a világhoz és boldog vagyok, ez hozzállás kérdése. Az meg külön boldogít, hogy nem dobtam ki pénzt egy idióta könyvre, ami kb azt mondja, hogy légy pozitív:P
2011. aug. 25. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A tömegvonzás törvényét? Ismerem, az egyik legjobb dolog. Többször volt olyan sikerem, hogy medence széléről elugrottam, és a vízbe estem. Olyankor mindig arra gondolok, hogy "de jó, hogy nem hagytam el a légkört". Csalódás még nem ért vele kapcsolatban, elég megbízható, mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
2011. aug. 25. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Igazából ez a vonzás törvénye egy ritka nagy baromság, amit sokan bekajálnak (mert az emberek 90%-a idióta), de azért a dolognak van valóságalapja.

Az, hogy te valamit nagyon szeretnél, és akkor pozitívan gondolsz rá, attól az ég világon semmi nem fog történni, nem fogod megnyerni a lottót, csak mert te hiszed, hogy menni fog...

Az ellenkezője azonban abszolút igaz, ha az ember pesszimistán áll a dolgokhoz, akkor a legkönnyebben elérhető dolgokat is képes elszúrni, egy meghallgatást, egy vizsgát, egy randit, bármit.

Szóval fontos, hogy mindenhez pozitívan, optimistán álljunk hozzá, de nem azért mert akkor bevonzzuk, hanem azért, hogy ne k*rjuk el a mentalitásunkkal... :)

2011. aug. 25. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
placebo...hiszel benne,és bejön...ezt én is tudom,de hiszem,és jol alakul az életem.
2011. aug. 25. 10:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 25. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a Vonzás szabályairól van szó, olvastam, nagyon jó társadalomkritika, sok igazság van benne.
2011. aug. 27. 13:00
 9/10 anonim válasza:
nekem t5etszette es bevallt:d
2011. aug. 30. 14:45
 10/10 anonim válasza:
Annyi hülye ember van hogy az hihetetlen:D SENKI nem mondta hogy megnyered tőle a lottót...-.-" És KAPTAM a könyvet;) és nekem sokat segitett mert én hiszek benne, ennyi a lényeg, és gondolom azok akik lehurrogják valszeg nem próbálták még;)
2011. szept. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!