Vav22 kérdése:
Ki ismeri a villámolvasást?
Figyelt kérdés
Már elég sokmindent olvastam róla, uh. elsősorban nem google-n talált cikkek érdekelnének, hanem inkább olyan emberek tapasztalata, aki jobban ismeri, esetleg használja is. A válaszokat előre is köszönöm! Jah! Majdnem elfelejtettem,hogy Boldog új évet mindenkinek! :-)2008. dec. 31. 02:35
1/8 anonim válasza:
Agykontrollos oldalon is találsz róla info-t, pl. [link]
Itt van külön fórum róla.
Neked is Boldog új évet:)
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én is ismerem, megvan a "Házi villámolvasás-tanfolyam" csomag, kb. 3 éve végig is csináltam, de nem használom. Persze lehet, hogy hasznos lenne, de nehéz rászoktatni magam, hogy máshogy tanuljak ill. olvassak, mint ahogy azt másfél évtizede megtanultam...
Neked már vannak tapasztalataid, vagy csak most ismerkedsz vele?
3/8 anonim válasza:
Hahó!
Én éppen most járok tanfolyamra és igencsak tetszik:)
4/8 anonim válasza:
Én most megyek augusztusba,tuti jó,egy délután egy vizsgafelkészülési szintet hozunk,és tuti lehetséges.
5/8 anonim válasza:
Pétercsák Maximhoz mész, v hová?
6/8 anonim válasza:
Én Bakos Kornélhoz itt Pesten a Műegyetemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!