Miért nem sikerül minden tejföl egyformán?
"Miért nem sikerül minden tejföl egyformán?"
Mert egy komplex biológiai folyamat terméke, amit az ember nem teljesen tud szabályozni. Ezt még tetézi az is, hogy különbözőek a szállítási, tárolási körülmények - hőmérséklet, idő, páratartalom.
"Miért engednek meg mindent a cégeknek?"
Mert nem lehet minden vásárlói igényt egyedileg kielégíteni.
Bizonyos szinten lehet szabályozni - lásd élelmiszerkönyv - de ennek korlátai vannak.
Úgy látom, hogy van "Lotti fittföl"; "Lotti farmföl"; és "Lotti tejföl".
Biztos, hogy tejfölt vettél?
vegyél teheneket, tanuld meg, hogyan lehet tejfölt készíteni tejből és akkor mindig olyan tejfölöd lesz, amilyet akarsz
ja, nem, ugyanis ahogy #2 írta, az élelmiszerek előállítása egy nagyon komplex folyamat és pl. ha csak egy kicsit is más az oltóanyag, ami a tejbe kerül (több vagy kevesebb baktériumot/gombát stb. tartalmaz) más eredményt kapsz
(vagy legközelebb nézd meg a lejárati dátumot, lehet lejárt terméket vettél)
A kereskedelmi közvetítés során is megromolhatott, mert létezik olyasmi hogy üzemzavar és/vagy hibás árukezelés.
Ha a gyártónál rontanak el egy tételt, akkor azt általában még a kereskedő kireklamálja, tehát a fogyasztót már nem érinti a probléma - esetleg csak annyiban, hogy az áruházak polcain átmeneti hiány lép fel a termékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!