Egypetéjű ikrek mindig egyformán néznek ki? Van olyan, hogy szinte nem is hasonlítanak egymásra?
Én még olyat nem láttam/halottam, hogy alig hasonlítanának egymásra. Ez genetikai szempontból is elég képtelenség, bár semmi sem lehetetlen.
Egyébként nem néznek ki mindig teljesen ugyanúgy. Első pillantásra persze talán tök egyformák, de ha több időt töltesz velük, akkor felismered a kis különbségeket, és képtelenség lesz összetéveszteni őket. :)
Hasonlítanak egymásra,de vannak apróbb eltérések is. Nemcsak a külsejükben,de a természetükben is.
Ismertem egy lány ikerpárt. Külsőre teljesen egyformák voltak. De az egyiknek mindkét szeme kék volt, a másiknak az egyik kék ,a másik szeme pedig barna. A természetük sem volt egyforma.
Köszi a válaszokat.
Azért kérdezem, mert egy ismerősömék szinte nem is hasonlítanak egymásra, mármint az arcuk. A testalkat az hasonló, de a természet tűz és víz.
Az egypetéjű ikrek mindig azonos neműek és ugyanúgy néznek ki.
A kétpetéjű ikerpár tagjai nem feltétlenül hasonlítanak egymásra, a nemük is lehet különböző.
20:38-as! :D igazad van!
Elnézést kérek mindenkitől, nem jól kattintottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!