Milyen magyar folyóiratokban lehet publikálni ingyen mikrobiológia/élelmiszer mikrobiológiai témában?
Figyelt kérdés
Mikrobiológusként diplomáztam, de most újra egyetemista vagyok egy másik alapképzésen (hasonló szak). Szeretnék Erasmus Program keretén belül külföldre menni, de ehhez szükséges lenne valamilyen friss publikáció, mert akkor több pontot tudnék gyűjteni.
Mivel most az egyetem mellett nincs olyan sok időm, ezért egyértelműen nem tudok nemzetközileg elismert, erős lapokban publikálni, és magyarországi lapokban még sosem publikáltam.
Tudtok tanácsot adni, hogy milyen lapokban, online folyóiratokban lenne érdemes cikket írni?
nov. 24. 12:30
2/6 anonim válasza:
Ha friss diplomás vagy, akkor szerintem mindenképp érdeklődj a vonatkozó tanszéken, ők biztosan tudnak segíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok friss végzős, dolgoztam pár évet a mikrobiológus szakmában a mostani egyetem előtt. A tanszék nem opció.
nov. 24. 18:18
4/6 anonim válasza:
Acta microbiologica-t találtam hirtelen
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy manapság hogy működik az Erasmus, de ha te egy diplomával a zsebedben, több év munkatapasztalat után az iskolapadba repetázva visszaülve megkaphatod tényleges fiatalok helyett, akkor ott valami nincs rendben a szabályozással.
6/6 A kérdező kommentje:
30 éves korig lehet kérni. 29 vagyok :)
nov. 25. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!