Magyarázzátok el legyetek szívesek a következőket: az aszkorbinsav az a C-vitamin 10%-a? Akik értenek a témához, kérem, olyanok írjanak. Thx. + Egy kapcsolódó videó részletéről mi a szakmai véleményetek? 50 másodperc.
Az előző kérdés nem volt elég? Ott hányszor írták le neked, hogy a kettő az UGYANAZ!
Te amúgy hány kromoszómával rendelkezel?
Meghallgattam mit mond ez az ipse 8:13-nál és teljes hülyeség. Nem tudja, mit beszél. Olyan, mintha azt mondaná, hogy a burgonya az csak a krumpli 10%-a, a külső rétege, így nem is lehet belőle sült krumplit csinálni.
Ahogy előttem is írták a C-vitamin és az aszkorbinsav szinonimák. Ugyanaz a dolog, csak más szóval.
Már az ókorban is ismerték a skorbut elnevezésű betegséget. Már a 16. században is pedzegették, de a 20. század elején kísérletekkel igazolták, hogy a skorbut egy hiánybetegség Az aszkorbinsav innen kapta a nevét az a- fosztóképző és a skorbut nevéből. Szintén 20. század eleji fejlemény, hogy az olyan szerves vegyületeket, amelyeket kis mennyiségben fogyasztunk, de mégis nélkülözhetetlen a testünk működéséhez, és amit az emberi szervezet nem képes önmagában előállítani, azokat elkezdtük összeírni, osztályozni. Így kapta az aszkorbinsav a C-vitamin nevet.
Tehát ahogy írták már sokan az aszkorbinsav és a C-vitamin két eltérő elnevezése *ugyanannak*.
Ami meg a videóban van az nettó sarlatánság. Arra megy ki az egész, hogy meggyőzzön róla, hogy érdemes azt a – pénztárcától függő – 10–20–50 ezer forintot náluk elkölteni arra a mindent is gyógyító csodára, arra az életelixírre, amit éppen kitaláltak, hogy ez fog jól hangzani. De még véletlenül sem más, esetleg általad is ismert alternatívára költsd ezt a pénzt, mert hát az nem is olyan jó *ám*, meg nem is hat, sőt mérgező is.
Kérdező KAPASZKODJ MEG, az aszkorbinsav a C-vitamin, csak tudományosan kifejezve.
Benne van, hogy minek a sava.
És újra KAPASZKODJ meg, amikor az áru E300-at tartalmaz, na inkább keress rá, hogy mi az E300, nem kell nekem elhinni, hogy az az aszkorbinsav, tegezve C-vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!