Tudományos szempontból mivel azonosítható az érzés, illetve a gondolat?
Konkrét materiális megfogalmazás érdekelne.
Tart-e ott a tudomány, hogy nem találgat, hanem valós valamihez képes kötni a szellemi működést - gondolatot, érzést?
17:
Szerinted van valami alapvető különbség egy mech vagy relés pc és egy félvezető alapú pc között az integráltságot leszámítva? Ezzel az erővel az asztal is érzi a poharat, és a pohár az asztalt? A kakukkos órában a kakukknak szándéka van kakukkolni, mert érzi hogy neki azt kéne akkor tenni? Én már alig várom, hogy mikor fog kirepülni és tojást rakni. Ha agyonütök egy robotot gyilkos vagyok? És fordítva?
Analógiád folytatása részemről: a csíkot követő robotnak van tervezője, aki valami szándékkal hozta létre ezt a robotot...fúúj kreacos:D a tudatunk meg csupán csak egy jelentéktelen melléktermék, csak még azóta sem sikerült ilyen mellékterméket produkálnunk :D IÁ IÁ éájjj.
°22°
13:19
Na bakker, te is gyorsan kimerültél... nem gondoltam volna, hogy ennyire apadt fejű vagy :(
jutubozzunk akkor...
https://www.youtube.com/shorts/cBUiwfbK00k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!