Miért élünk, ha egyszer úgyis meghalunk? Mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Évek óta keresem erre a kérdésre a választ, de nem találtam meg. Talán itt hátha tudja valaki. Ti mit gondoltok erről? Mi az élet értelme?2023. szept. 21. 20:12
1/12 anonim válasza:
Az, hogy maga az élet, önmagában egy csoda.
2/12 anonim válasza:
Azt áruld el, miért kellene értelmének lennie???
Egyszerüen élsz, ha van eszed, megpróbálod a lehetö legjobbat kihozni belöle, és élvezni a lehetöséget.
3/12 anonim válasza:
"Miért élünk, ha egyszer úgyis meghalunk? "
Miért eszünk, ha úgyis megéhezünk? Mi értelme van?
4/12 bollocks válasza:
Miért törlöd ki a segged, ha másnap úgyis szarsz?
5/12 anonim válasza:
Hehe hát az aki meghal az élete során az valamit nagyon rosszul csinál...
6/12 anonim válasza:
Az életnek, úgy általánosságban, nincsen értelme.
Értelme a Te életednek lehet, de erre neked kell rájönnöd, hogy mi az. Nincs egy univerzális igazság, ami 8 milliárd emberre igaz.
Mind a 8 milliárd életnek külön-külön lehet értelme.
7/12 Kólauborkával válasza:
Neked kell értelmet adnod neki, ezt nem teheti meg senki más helyetted.
8/12 anonim válasza:
Azért élsz, mert megszülettél. Hogy az életednek milyen értelmet adsz az pedig rajtad múlik. Valami rajtad kívül álló, magasztos, eleve elrendelt célja minden bizonnyal nincs, ha esetleg erre gondoltál.
9/12 anonim válasza:
Amíg élsz van értelme, halott meg ne filozofáljon☺
10/12 anonim válasza:
Többen nem születtek meg, mint ahányan megszülettek. Hát ők mit gondoljanak? :-)
Sztem nagy értelme nincs, de igyekszem örömtelien, tevékenyen, a dolgokra rácsodálkozva élni.
Még ha sok minden nehéz és igen tökéletlen is, mint pl. én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!