Szerintetek mi értelme az életnek? Mi az amiért érdemes élnünk, annak ellenére hogy egyszer mind meghalunk, ráadásul bármely pillanatban megtörténhet ez?
Szerintem batman jól megfogalmazta egyszer.
"the world only makes sense ...if you force it to"
azaz
"a világ akkor nyer értelmet...ha értelmet "erőszakolsz" rá"
tehát az élet értelme h te add meg az értelmét.Hisz minden élet más,minden élethelyzet más.Nem lehet generális elvet alkalmazni erre a kérdésre.
szerintem az hogy talald meg a boldogsagot.. mindegy mikor, de szerintem mindennap van egy dolog ami boldogga teszi az embert, es hat tudjuk milyen jo erzes.
na meg oregen, boldogan a szeretteid kozott meghalni jo, foleg ha olyan halalod lesz, ami semmi betegseg okozoja, csak az oregedese:D egyszoval megtalalni az eletben az oromor, boldogsagot
Kedves Kérdező, h miért érdemes élnünk, arról nincs közös megegyezés. Ezt láthatod a válaszokból.
Kedves Válaszolók!
Megtennétek az udvariasság és hitelesség kedvéért, h egyes szám első személyben válaszoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!