Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság hete! Szerintetek van értelme? Mivel lehet meggyőzni az embereket, hogy érdemes házasságra lépniük? Egyáltalán miért érdemes?
Meggyőzni senkit nem lehet, tiszteletben kell tartani mindenki meggyőződést!
Van értelme?-akinek fontos, annak van értelme. Ez olyan kb. mint a "pizza világnapja" akinek fontos, ünnepli, jelentősnek tartja, aki nem az nem.
Ez senkit nem fog meggyőzni, aki nem akar, ettől nem fog.
Mert a tv-ben promozzák, hogy házasság de jó...
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen :). Gondolom kevesebb házasság köttetik évről-évre, ezért motiválni kell az embereket. Ilyen pl. az első házasok kedvezménye. Ha valaki vacillál, hogy legyen-e, ne legyen, vagy nem sok értelmét látja, a pénz még mindig motiválhatja...
Az ilyen programok köztudatban maradnak, és az ember minél többször hallja, duruzsol a fülébe...előbb-utóbb megszokja és talán kedvet kap. Szép dolog házasságot kötni, de miért kellene erőltetni?
Házasságpárti vagyok, de nem acsarkodok mindenki másra, aki ellene van. Nem próbálok minden áron meggyőzni másokat...mert mindenki legyen úgy boldog, ahogy akar.
Szervezéstől, helyszíntől függ.
Nálunk pl. nem az a célja, hogy reklámozzák a házasságot, hanem előadások vannak különböző párkapcsolati témákban. Nagyon hasznosnak tartom (konfliktuskezelés, gyermeknevelés, házassági krízisek megoldásai, stb.), színvonalas előadások szoktak lenni. Szerintem kevesebb házasság menne tönkre, ha az emberek tudatosabban készülnének a házasságra és többet tudnának a problémák kezeléséről.
Érdemes? Miért?
Én annyit gondolok erről hogy amiatt mert úgymond hitelesítik a kapcsolatunkat nem lesz jobb. Sőtt álltalában azt hallani hogy házasság után, akár a férj, akár a nő elengedi magát, megváltozik, bekényelmesedik.
Na már most ne érts félre, ha megtalálnám azt a nőt aki 100% ban a hozzám illő pár, minden vágyam az lenne hogy elvegyem és ezzel is még boldogabbá tegyem, ha ő arra vágyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!