Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még kínlódni ezzel a kapcsolattal vagy inkább válásnak van több értelme?
Ha a feleség otthon a gyerek miatt, nyilván ő nem tud pénzt keresni, így más választása nem nagyon lehet a férfinek. Nyilván nem jókedvéből dolgozza ki a belét hajnaltól estig, hanem a családot próbálja eltartani.
A sör meg a cigi pedig egyáltalán nem nagy bűn, ha nem issza magát részegre esténként.
első vagyok! Próbáltad megbeszélni a férjeddel a gondokat? Elmondtad neki hogy mi bánt téged?
Gondolom közös kasszán vagytok,hazaadja neked a fizetését?
Próbáld azt elérni,hogy neked adja oda,te be tudod majd így fizetni a számlákat.
VAGY:
költözz el egy időre,nézd meg hogy mit csinál majd.Hátha észheztér.
És te mennyit adsz a családi kasszába? El tudnád tartani magatokat egyedül?
Heti hét nap dolgozik, hajnaltól estig, ne haragudj, de ez embertelen. Neked van eleged? Szerintem neki lehetne. Ezt nem lehet bírni valamilyen feszültségoldás nélkül. Erre használja az alkoholt és a cigit. Én biztos nem bírnám, ha valaki ennyit dolgozna értem/értünk. Akkor nem szülnék gyereket, vagy amint lehet, menne bölcsibe, hogy tudjak pénzt keresni én is. Nem is értem, minek vállaltatok ennyi gyereket. Nekik is milyen lehet már, hogy alig látják az apjukat :(
A cigi ára meg: Amióta így felment, mindenki tekeri. Havi adagot simán ki lehet hozni 5-6 ezer forintból. Nincs az 30 ezer Ft/hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!