Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még kínlódni ezzel a kapcsolattal vagy inkább válásnak van több értelme?
Úgy látom itt Apukának sok betartani valója akad... Ismét egy házsártos véranyuka.
HAJNALTÓL ESTIG dolgozik, már csak cigizhet mellette és megihat egy sört nem? Szerintem mondjátok vissza az internet előfizetést, azon sokat lehet spórolni.
Ha nem tetszik, gyerek bölcsibe, te vissza dolgozni aztán mindjárt könnyebb lesz.
Hát, ha lenne más lehetősége munka terén, akkor az is lehet, hogy menekülne otthonról már. Mióta vagy otthon a gyerekekkel? Akart ő is három gyereket? Mekkorák? Foglalkozik velük?
Én azt nem hiszem, hogy korábban nem ilyen volt, egyszerűen a szerelmes rózsaszín ködben még ez nem zavart téged. A számlákat fizesd be te. Ahogy megérkezik, aznap/másnap add is fel. Így nem lesz elmaradás.
Érdekes, h mostanában ebben a kategóriában csak azok a válaszok jók, ahol a válaszadó erősen bólogat a kérdezőnek.
Ha ez kell, akkor én bizony azt mondom, váljatok el.
Király lesz a 3 gyerekkel egyedül, de mint látjuk, magas volt a kedves kérdező fizetése és nem lesz ott semmi gond.
Hát kedves kérdező, én azt hittem ezeken a válaszokon lepetézek!!!
Nem értem én, hogy ennyire bunkó hogy lehet valaki?
Nem jött le, hogy a kérdező nyelvet tanít? A MAX. GYEDE mellett?
Nyilván kibírja, hisz nem e miatt panaszkodott?
Az nem probléma, hogy apuka csak megcsinálni tudta a gyerekeket, gondot viselni a családról már nem akar?
Egyszerűen nem értem, hogy ennyire hogy lehet a rosszat jónak, és a jót rossznak mondani!
Kérdező, ha többször próbáltál beszélni a férjeddel erről, és semmi változtatást nem akar, (nem tudom ígért-e egyáltalán, csak nem tartotta be, vagy nem is ígért...) akkor az első lépés (a válás előtt) a különköltözés lehetne, (pl. szüleidhez) mialatt figyelni őt, hogy hogyan változik.
Láttam olyat, hogy nagyon magába zuhant a papa, (alkohol problémák voltak ott) és lett pozitív változás, de ez a ritka.
Lehet, hogy legalább a gyerekekkel többet törődne akkor, ha elmennétek, mert érezné, hogy elveszítheti őket. Már azért megérné a dolog.
Magától szerintem ez nem fog változni, de dönthetsz úgy, hogy nem megszöksz, hanem megszoksz, mert ha nem bánt titeket, akkor azért ezzel lehet együtt élni, bár marha szar életet.
Esetleg egy ötletem van, közös jó ismerősnek, férfinak szólni, hogy beszéljen vele ő, hátha rá jobban hallgat.
És TÖK IGAZAD VAN, IGÉNYED JOGOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!