Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a Föld átlag...

Hogyan lehetne a Föld átlag hőmérsékletèt csökkenteni?

Figyelt kérdés
júl. 29. 00:18
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
75%

Vagy csak veled ellentétben nyitott szemmel járok, gondolkodok, és nem alaptalan, konteós szennylapokból alkotom a világképem.

Mainstream médiát pedig nem is követek, szóval ezt is benézted.

júl. 29. 16:25
 32/43 anonim ***** válasza:
76%
Ahol klímahisztit emlegetnek, mindig szoktam mondani, hogy klímaapátia is van.
júl. 29. 16:26
 33/43 anonim ***** válasza:
72%
Mondtam én, hogy felesleges. Szegénynek egyetlen fegyvere van, hogy lelkesen hazugoz meg birkáz mindenkit, aki rámutat hogy a tények valahogy mindig a mesevilága ellen szólnak.
júl. 29. 16:43
 34/43 anonim ***** válasza:
2%

"Vagy csak veled ellentétben nyitott szemmel járok, gondolkodok, és nem alaptalan, konteós szennylapokból alkotom a világképem."

Ha nyitott szemmel járnál és gondolkodnál, akkor velem értenél egyet.

"Mainstream médiát pedig nem is követek, szóval ezt is benézted."

Az LMBTQP-propaganda után a klímahiszti folyik a legtöbbet a csapból is. Nem tudod elkerülni, csak a gondolkodás véd ellene.

júl. 29. 17:02
 35/43 anonim ***** válasza:
65%

"Ha nyitott szemmel járnál és gondolkodnál, akkor velem értenél egyet."

Miért is, amikor nem csak hogy minden adat, minden tudományos forrás, de még mind a saját, mind a környezetemben élők tapasztalatai és emlékei is mind rácáfolnak az állításaidra?

"Az LMBTQP-propaganda után a klímahiszti folyik a legtöbbet a csapból is. Nem tudod elkerülni, csak a gondolkodás véd ellene."

Ezek szerint te nem tudod elkerülni, ha ennyire képben vagy, hogy mi, honnan és milyen mennyiségben folyik. Hisz én ezzel a propagandával is még futólag is csak elvétve találkozom.

Szóval érdekes hogy ezek szerint miközben engem médiabirkázol, pont most buktattad le magad hogy kettőnk közül kizárólag te követed figyelemmel az említett médiát...

júl. 29. 17:09
 36/43 anonim ***** válasza:
2%

#39 "Miért is, amikor nem csak hogy minden adat, minden tudományos forrás, de még mind a saját, mind a környezetemben élők tapasztalatai és emlékei is mind rácáfolnak az állításaidra?"

Semmilyen független forrás és semmilyen ellenőrizhető adat nem cáfol rá, a környezetedben élők pedig hozzád hasonló birkák.

"Ezek szerint te nem tudod elkerülni, ha ennyire képben vagy, hogy mi, honnan és milyen mennyiségben folyik. Hisz én ezzel a propagandával is még futólag is csak elvétve találkozom."

Te buktattad le magadat most, hiszen hazudsz. Aki ebben a világban él, az lépten-nyomon találkozik a klímahisztivel, nem tudja elkerülni.

júl. 29. 17:38
 37/43 anonim ***** válasza:
65%
Tehát csak vak tagadás, semmi más? Akkor ennyit rólad!
júl. 29. 18:23
 38/43 anonim ***** válasza:

Ocean fertilisation.

Azaz Óceán trágyázás, hirtelen sok alga képulződhet, ami a megkötött szenet lesűllyeszti a tengerfenékre.

Stratoszférikus kéndioxid szórás, visszaveri a napfény egy részét.

Biomassza+CO2 megkötés (co2 capture. Energiát termel növényekből, de azáltaluk megkötött CO2 valami hosszútávú tározóba kerül (kimerült földgázmező, stb.)

...

júl. 29. 22:16
 39/43 anonim ***** válasza:
Fehérre kell kenni az összes háztetőt
júl. 30. 04:00
 40/43 anonim ***** válasza:
4%
#37 Nem vak tagadás, a személyes tapasztalataim cáfolják a klímahisztit.
júl. 30. 07:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!