Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a Föld átlag...

Hogyan lehetne a Föld átlag hőmérsékletèt csökkenteni?

Figyelt kérdés
2024. júl. 29. 00:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
60%

Ez a hamisítósdi elég béna kifogás. Ennyi erővel bármit amiről azt képzeled, hogy bármiben is téged támaszt alá, ugyanúgy hamisították, és ennyi.

Bizonyítsd a hamisítás tényét, addig ez csak falra hányt borsó!

A saját szememmel pedig pont azt éltem át, amit az adatok is alátámasztanak. Akkortájt jártam középiskolába, és élénken emlékszem hogy szinte egész nyáron a szabadban voltunk, strandoltunk, biciklis túráztunk, stb. És megtehettük gond nélkül, mert akkoriban nagyon ritka volt az olyan extrém meleg, ami miatt nem tudtunk huzamosabb ideig a napon lenni. És az is általában egy-két napos kiugrás volt. Manapság ugyanez rendszeres, és nem ritkán hetekig is eltart.

2024. júl. 29. 16:05
 22/43 anonim ***** válasza:
15%
21 vagy csak vén lettél, és nem bírod annyira. :)
2024. júl. 29. 16:08
 23/43 anonim ***** válasza:
75%
Ja, majd biztosan dollár milliárdokért felbocsátanak egy műholdat és további dollármilliárdokat ölnek az üzemeltetésébe, hogy aztán szándékos félrehangolás miatt használhatatlan adatokat szolgáltasson. :D Ekkora troll nem lehetsz!
2024. júl. 29. 16:09
 24/43 anonim ***** válasza:
0%
#24 A klímahiszti a hatalom érdekeit szolgálja. Miért ne tennék meg? Egyrészt erre hivatkozva tovább lehet szigorítani a globális diktatúrát, másrészt el lehet terelni a figyelmet a valódi problémákról.
2024. júl. 29. 16:12
 25/43 anonim ***** válasza:
70%

Konkrétan leírtam hogy saját magam is ugyanazt tapasztaltam a saját szememmel, a saját bőrömön, ami egybevág a hiteles adatokkal is. Erre most még rólam is hazugságokat találsz ki, csak hogy ne kelljen szembenézned a valósággal? Az igen!

2024. júl. 29. 16:13
 26/43 anonim ***** válasza:
0%
#26 Csak hiszed, hogy ezt tapasztalod. Kritika nélkül bármit elhiszel a médiának, és a többi birkához hasonlóan a pszichózisnak azon a szintjén vagy, hogy azt hiszed, a saját szemeddel is ezt látod. Ekkora hatalma van a médiának, mivel az emberek többsége képtelen önállóan gondolkodni.
2024. júl. 29. 16:15
 27/43 anonim ***** válasza:
88%

"A klímahiszti a hatalom érdekeit szolgálja."

Mégis miben és hogyan?

Ráadásul az adatok nagy része olyan időkből származik, amikor még nem is léteztek a mai "hisztizők". Vagy időutazónak is nézed őket, akik már a születésük előtt több generációval is hamisítottak?

2024. júl. 29. 16:15
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

"Mégis miben és hogyan?"

Leírtam két mondattal az után, amit idéztél.

"Ráadásul az adatok nagy része olyan időkből származik, amikor még nem is léteztek a mai "hisztizők". Vagy időutazónak is nézed őket, akik már a születésük előtt több generációval is hamisítottak?"

Utólag hamisítják, mivel az emberek nagy többségének nincsenek saját feljegyzései abból az időből. Erre céloztam azzal, hogy mindig is Kelet-Ázsiával álltunk hadban, és várakozásaimnak megfelelően valóban nem értetted meg.

2024. júl. 29. 16:19
 29/43 anonim ***** válasza:
83%

"Ez az "érvelés" ott bukik el, hogy az én pofámba is azt nyomatják folyamatosan, hogy globális felmelegedés van és mimmeghalunk és én vagyok a hibás ezért. Csak én képes vagyok önállóan gondolkodni, és inkább a saját szememnek hinni."

Ezek szerint mégse, ha sima birkaként kritika nélkül benyalsz bármilyen, a pofádba nyomatott konteót, csak mert kényelmesebb egy ilyen hazugságban hinni, mint szembenézni a valós problémákkal.

2024. júl. 29. 16:21
 30/43 anonim ***** válasza:
76%

"Leírtam két mondattal az után, amit idéztél."

A kamu globális diktatúrát? Eléggé sarokba szorulhattál ha már a hazugságaid is csak újabb hazugságokkal tudod mentegetni :D

2024. júl. 29. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!