Hogyan lehetne a Föld átlag hőmérsékletèt csökkenteni?
Ez a hamisítósdi elég béna kifogás. Ennyi erővel bármit amiről azt képzeled, hogy bármiben is téged támaszt alá, ugyanúgy hamisították, és ennyi.
Bizonyítsd a hamisítás tényét, addig ez csak falra hányt borsó!
A saját szememmel pedig pont azt éltem át, amit az adatok is alátámasztanak. Akkortájt jártam középiskolába, és élénken emlékszem hogy szinte egész nyáron a szabadban voltunk, strandoltunk, biciklis túráztunk, stb. És megtehettük gond nélkül, mert akkoriban nagyon ritka volt az olyan extrém meleg, ami miatt nem tudtunk huzamosabb ideig a napon lenni. És az is általában egy-két napos kiugrás volt. Manapság ugyanez rendszeres, és nem ritkán hetekig is eltart.
Konkrétan leírtam hogy saját magam is ugyanazt tapasztaltam a saját szememmel, a saját bőrömön, ami egybevág a hiteles adatokkal is. Erre most még rólam is hazugságokat találsz ki, csak hogy ne kelljen szembenézned a valósággal? Az igen!
"A klímahiszti a hatalom érdekeit szolgálja."
Mégis miben és hogyan?
Ráadásul az adatok nagy része olyan időkből származik, amikor még nem is léteztek a mai "hisztizők". Vagy időutazónak is nézed őket, akik már a születésük előtt több generációval is hamisítottak?
"Mégis miben és hogyan?"
Leírtam két mondattal az után, amit idéztél.
"Ráadásul az adatok nagy része olyan időkből származik, amikor még nem is léteztek a mai "hisztizők". Vagy időutazónak is nézed őket, akik már a születésük előtt több generációval is hamisítottak?"
Utólag hamisítják, mivel az emberek nagy többségének nincsenek saját feljegyzései abból az időből. Erre céloztam azzal, hogy mindig is Kelet-Ázsiával álltunk hadban, és várakozásaimnak megfelelően valóban nem értetted meg.
"Ez az "érvelés" ott bukik el, hogy az én pofámba is azt nyomatják folyamatosan, hogy globális felmelegedés van és mimmeghalunk és én vagyok a hibás ezért. Csak én képes vagyok önállóan gondolkodni, és inkább a saját szememnek hinni."
Ezek szerint mégse, ha sima birkaként kritika nélkül benyalsz bármilyen, a pofádba nyomatott konteót, csak mert kényelmesebb egy ilyen hazugságban hinni, mint szembenézni a valós problémákkal.
"Leírtam két mondattal az után, amit idéztél."
A kamu globális diktatúrát? Eléggé sarokba szorulhattál ha már a hazugságaid is csak újabb hazugságokkal tudod mentegetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!