Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik a mérgezőbb? Sütő 250...

Melyik a mérgezőbb? Sütő 250 fokon benne felejtett műanyag edény vagy csomagolóanyag hungarocell? Es ha ilyen történik takarítás után használható e a sütő étel készítésére káros mellékhatások nélkül? Vagy kuka?

Figyelt kérdés
júl. 18. 10:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Mert nem halunk meg mind?"

Nem tudom, de tegyük fel, hogy igen (ami az álláspontod). Ez esetben miért van jelentősége, hogy melyik a mérgezőbb?

júl. 18. 13:56
 22/27 A kérdező kommentje:

Tényleg érdekel a beteg elme részletei?

Nos, nem találkoztam örök életű emberrel. Olyannal igen, aki egesz felnőtt eleteben kátránygőzt szívott es vígan éli öregkorát. Olyannal is, aki azbesztgyárba se tette be soha a lábát, mégis azbesztózisban halt meg kínok között. Ismerek öreg hajléktalam kukázót es ismerek fiatlon meghalt egeszsegesen étkező már elhunyt barátnőt.

Ez az ép elme realizációja.

Itt jön képbe a gonosz rész. Minden apró folt, piszok, káros anyag...ordít az elme, tönkrevágod a gyerekeid életet. Miattad lesznek betegek! Megolvadt a hungarocell esetleg? Es te ebben sütsz? Betegge teszed a gyerekeid!! Így ordít a segítségre szoruló elme részem. És mivel ez Hulk méretű, az épen gondolkozó hangyányi, sajnos elnyomja.

júl. 18. 14:14
 23/27 anonim ***** válasza:
És gondolod, hogy a Gyakorin fogod azt a hangyányit annyira megnövelni, hogy a Hulk ne tudja majd elnyomni?
júl. 18. 14:18
 24/27 A kérdező kommentje:

Nem! Azon a pszichologusommal dolgozunk, hisz már kiderült az oka az egésznek.

Viszont vannak tények, amiket hozzá ertőbbek jobban tudnak, mint most jelen esetben a melyik mergezőbb kérdés. Nekem sokszor kellenek a tények, hogy a hangyányimat növesszem, mert képes vagyok rá. Van amit mar le tudtam küzdeni. Viszont arra is képes vagyok, hogy úgy bepánikoljak, hogy soha többet ne használjam a sütőt. Ezt ugye nem akarja a hangyányi részem. Ezert kellenek tények.

júl. 18. 14:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Kérdező - szerintem az lesz a legjobb, ha azt az ominózus sütőt szimbolikus áron eladod egy olyan személynek, aki szegénysége miatt nem tud ilyet vásárolni, de örülne neki!

Viszont ha van gyereked, akkor őt bizony nagyon sajnálom...

júl. 18. 22:27
 26/27 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Kérdező: szerintem nem lehetsz rossz ember. Legalábbis több türelmet tenusítasz a trollkodással szemben, mint nekem valaha volt. Szép munka!

Semmi kivetni való nincs abban, hogy felteszel egy ilyen kérdést, ne érezd magad szarul mások miatt.

A sütőből vakard ki az odaégett műanyagot és mehet a sütés, ne stresszeld túl magad ezen, hidd el mások is jártak már szarabbul is!

Szép napot!

júl. 19. 15:55
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Szívet melengető volt a válaszod!!
júl. 19. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!