Melyik a mérgezőbb? Sütő 250 fokon benne felejtett műanyag edény vagy csomagolóanyag hungarocell? Es ha ilyen történik takarítás után használható e a sütő étel készítésére káros mellékhatások nélkül? Vagy kuka?
"Mert nem halunk meg mind?"
Nem tudom, de tegyük fel, hogy igen (ami az álláspontod). Ez esetben miért van jelentősége, hogy melyik a mérgezőbb?
Tényleg érdekel a beteg elme részletei?
Nos, nem találkoztam örök életű emberrel. Olyannal igen, aki egesz felnőtt eleteben kátránygőzt szívott es vígan éli öregkorát. Olyannal is, aki azbesztgyárba se tette be soha a lábát, mégis azbesztózisban halt meg kínok között. Ismerek öreg hajléktalam kukázót es ismerek fiatlon meghalt egeszsegesen étkező már elhunyt barátnőt.
Ez az ép elme realizációja.
Itt jön képbe a gonosz rész. Minden apró folt, piszok, káros anyag...ordít az elme, tönkrevágod a gyerekeid életet. Miattad lesznek betegek! Megolvadt a hungarocell esetleg? Es te ebben sütsz? Betegge teszed a gyerekeid!! Így ordít a segítségre szoruló elme részem. És mivel ez Hulk méretű, az épen gondolkozó hangyányi, sajnos elnyomja.
Nem! Azon a pszichologusommal dolgozunk, hisz már kiderült az oka az egésznek.
Viszont vannak tények, amiket hozzá ertőbbek jobban tudnak, mint most jelen esetben a melyik mergezőbb kérdés. Nekem sokszor kellenek a tények, hogy a hangyányimat növesszem, mert képes vagyok rá. Van amit mar le tudtam küzdeni. Viszont arra is képes vagyok, hogy úgy bepánikoljak, hogy soha többet ne használjam a sütőt. Ezt ugye nem akarja a hangyányi részem. Ezert kellenek tények.
Kérdező - szerintem az lesz a legjobb, ha azt az ominózus sütőt szimbolikus áron eladod egy olyan személynek, aki szegénysége miatt nem tud ilyet vásárolni, de örülne neki!
Viszont ha van gyereked, akkor őt bizony nagyon sajnálom...
Kérdező: szerintem nem lehetsz rossz ember. Legalábbis több türelmet tenusítasz a trollkodással szemben, mint nekem valaha volt. Szép munka!
Semmi kivetni való nincs abban, hogy felteszel egy ilyen kérdést, ne érezd magad szarul mások miatt.
A sütőből vakard ki az odaégett műanyagot és mehet a sütés, ne stresszeld túl magad ezen, hidd el mások is jártak már szarabbul is!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!