Az normális hogy általános iskolás koromig nőtem csak?
Figyelt kérdés
7-8-ban kaptam ruhákat cipőket és még mindig jók. Idén végeztem a gimivel.2023. ápr. 28. 22:28
1/8 anonim válasza:
Én 6.osztályig nőttem,azóta semmi😀Bár magasságban megálltam a lábam azért nőtt még(most 18 vagyok)
2/8 anonim válasza:
Lány vagy, ugye?
Az első vérzés után leáll a hosszú csontok növekedése.
3/8 A kérdező kommentje:
fiú
2023. ápr. 28. 23:07
4/8 anonim válasza:
Ha 20 évesen végezted el a 8. osztályt, akkor teljesen rendben van.
Viccet félretéve: ebben is hatalmas egyéni eltérések vannak, simán lehet normális. A 2. válaszoló pedig téved. Én majdnem 20 centit nőttem még az első menzeszem után, és nem valami ufó vagyok:)
5/8 A kérdező kommentje:
És milyen magas vagy?
2023. ápr. 29. 07:44
7/8 anonim válasza:
Ez genetikai rendellenesség. Ez nem mindig baj, sokan vonzónak tartják a kis termetű, fiatalos kinézetű embereket.
8/8 anonim válasza:
Én sem nőttem 6. óta, azóta 168 cm vagyok. Pont valamelyik nap néztem egyébként, hogy a hatodikban kapott nadrágom, még mindig tökéletes rám.
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!